• raxati
  • carbonoff
  • ispecs
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • chrysallida_new
  • anthologio
  • kargas
  • venchi
  • little_bees
  • george's_jewellery
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • jason cafe
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • psinokaimetho
  • artina bakery
  • booze
  • kids_party
  • goudis
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • 3pigs
  • dimi_fashion
  • petshopcorner
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis
  • enso_tatoo

Tag: R

Δελτίο Τύπου του ΕΝΑΚ Ηλιούπολης για την Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ   H 3 Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες).Στις 3 Δεκεμβρίου 1992, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Πρόγραμμα δράσης για τα ΑΜΕΑ, γι αυτο καθιερώθηκε αυτη η μέρα ως Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ.

Η εταιρία που ανέλαβε το άνοιγμα των θυρών στις εγκαταστάσεις του Ραδιομεγάρου, έδωσε τη χαμηλότερη προσφορά, το ποσό των 4,5 χιλιάδων ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Η υλοποίηση των παραπάνω υπηρεσιών θα γίνει-σύμφωνα με απόφαση του ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη- άμεσα από την κοινοποίηση στην ανάδοχο εταιρεία της σχετικής αναγγελίας ανάθεσης.

«Σεβασμός στην ηλικία, αφοσίωση στο τζούντο». Με αυτές τις έξι λέξεις κήρυξε την λήξη του 5ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τζούντο Βετεράνων, ο πρόεδρος της International Judo Federation, Μάριους Βίζερ, στους αγώνες που έγιναν στο Αμπού Ντάμπι (24-27/11).

Σύμφωνα με το λεξικό, ?o όρος Κεντροαριστερά στην πολιτική εκφράζει την ιδεολογία που συνδυάζει στοιχεία δημοκρατικού σοσιαλισμού και κοινωνικού φιλελευθερισμού. Τα κόμματα της Κεντροαριστεράς επιδιώκουν τη δημιουργία μίας μεικτής οικονομίας της αγοράς με στήριξη του κράτους πρόνοιας και υψηλή φορολογία στα μεσαία και υψηλά εισοδήματα.

1 Δεκεμβρίου 2013Αγωνιζόμαστε μαζί ? Ζούμε Μαζί ? Είμαστε μια Ομάδα Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το τουρνουά στο πλαίσιο της Έναρξης της 10ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Καλαθοσφαίρισης Special Olympics, με τη συνεργασία E.O.

Tμήματα εκμάθησης αυτοάμυνας θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά φέτος στο δήμο Ηλιούπολης. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες γυμναστικής του δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας και Δαμασκηνού) υπό την επίβλεψη έμπειρου Προπονητή Φυσικής Αγωγής.

  Με αφορμή την υιοθέτηση του πρώτου προγράμματος δράσης με αναπηρία από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 3 Δεκεμβρίου 1992, ορίστηκε η συγκεκριμένη ημέρα ως ετησία υπενθύμιση για τις κυβερνήσεις, τους οργανισμούς και την κοινωνία στα δικαιώματα και τις ικανότητες και δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία. Φυσικά και την τιμούμε "όλοι" στις 3 Δεκεμβρίου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Δημητρίου σε έκτακτη συνεδρίασή του την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, μετά από συζήτηση για το ζήτημα που έχει προκύψει με τον ΕΟΠΥΥ, κατέληξε σε σχετικό ψήφισμα και καλεί τους ασφαλισμένους του φορέα σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:00 στο Ηρώο, Αγ.

  Σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία της νευρολογίας καθορίζει τη δυσλεξία ως "διαταραχή που φανερώνεται από τις δυσκολίες στην εκμάθηση της ανάγνωσης και του γραπτού λόγου, παρά την επαρκή σχολική εκπαίδευση, τη φυσιολογική νοημοσύνη και τις επαρκείς κοινωνικο-πολιτιστικές ευκαιρίες". Η δυσλεξία επηρεάζει τη ζωή πολλών παιδιών και έχει σοβαρές εκπαιδευτικές, ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες.

Την Παρασκευή 29 Νοέμβρη η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης πραγματοποίησε σύσκεψη το απόγευμα στο Δημαρχείο.Συμμετείχαν σωματεία, φορείς, οργανώσεις και Επιτροπές Αγώνα όπου αφού εκτίμησαν ως ιδιαίτερα αρνητική την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Υγεία σε βάρος των εργατικών ? λαϊκών στρωμάτων, ως συνέπεια της περαιτέρω εμπορευματοποίησης της, καθόρισαν το ταξικό διεκδικητικό πλαίσιο αιτημάτων και αγωνιστικών πρωτοβουλιών.

Χο, χο, χοοοοο! Στις 7 & 8 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο Χριστουγεννιάτικό μας μπαζάρ.1ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ηλιούπολης, Γρηγορίου Αυξεντίου 2, Ηλιούπολη, πίσω από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου   ΣΤΟ ΒΑΖΑΑR  ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: Χριστουγεννιάτικα είδη Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι Κοσμήματα και ρούχα για εσάς Πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας Βιβλία και CD καθώς Τα καινούρια μπλουζάκια του σωματείου μας!   Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ  θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές! Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για τη δράση του Σωματείου και για τα υπέροχα, καταπληκτικά, αξιολάτρευτα, φανταστικά ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία! Στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar μας, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια μας που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας.

Ενστάσεις για το γεγονός ότι ανέλαβε η Ελλάδα την προεδρία στην ΕΕ, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, παρεμβαίνοντας σε εκδήλωση της Κίνησης «58», στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι επισκέφθηκε δυο μέρες τις Βρυξέλλες και τον έπιασε "κατάθλιψη" διότι, όπως είπε, δεν είδε πουθενά την παρουσία της Ελλάδας.

Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες, υπό τα αβάσταχτα φορολογικά βάρη που τους επέβαλλε η δικομματική κυβέρνηση, δηλώνουν «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος» στην εφορία. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι κυβερνώντες, που μας κοροϊδεύουν, υποστηρίζοντας (βλ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1 -  1 ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ.   Με ισοπαλία  για την ομάδα της Ηλιούπολης τελείωσε και αυτή η αγωνιστική, βρίσκοντας την ομάδα του ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ στην 1η θέση με  27 βαθμούς έχοντας πιά χάσει την διαφορά που είχε από τον δεύτερο.

Με ενδιαφέρουσα θεματολογία, οι Γιατροί του Κόσμου, διοργανώνουν συνέντευξη Τύπου, με θέμα την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα και το παιδί σε συνθήκες οικονομικής κρίσης. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου σας καλούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την Δευτέρα 9/12/2013 στις 12.

Από την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τίθεται σε λειτουργία το Ευρωπαϊκό Σύστημα Επιτήρησης των Συνόρων (EUROSUR), το οποίο αποσκοπεί στον εντοπισμό μεταναστών που επιχειρούν να εισέλθουν στην κοινοτική επικράτεια, αλλά και στην πρόληψη διασυνοριακών εγκλημάτων, όπως η σωματεμπορία και η διακίνηση ναρκωτικών.  Κύπρος και Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν στο EUROSUR Σε πρώτη φάση, το σύστημα θα τεθεί σε ισχύ στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της Κύπρου, της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Μάλτας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Ρουμανίας, της Σλοβενίας, της Φινλανδίας, της Ουγγαρίας, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Σλοβακίας και της Νορβηγίας, ενώ την 1η Δεκεμβρίου του 2014 θα επεκταθεί στο Βέλγιο, τη Γερμανίας, την Ολλανδία και τη Σουηδία.

Με μια υβριστικού τύπου ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος κ. Κορτζίδης εξαπολύει, για μια ακόμη φορά, επίθεση λάσπης στον επικεφαλή της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, κ.