• little_bees
  • george's_jewellery
  • carbonoff
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • kargas
  • syntrivani
  • chrysallida_new
  • anthologio
  • raxati
  • lampros_odontiatros
  • dimi_fashion
  • chrisalida
  • artina bakery
  • moutrakia.kids.tv
  • booze
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • petshopcorner
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • skoumis_metaforiki
  • stamatiou_apofraxeis
  • kids_party
  • goudis
  • 3pigs
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • psinokaimetho
  • jason cafe

Tag: R

Η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ έκανε κάθε προσπάθεια να απονευρώσει τους αγώνες των εργαζομένων απέναντι στις ανθρωποκτόνες μνημονιακές πολιτικές. Ενώ εδώ και τρεις μήνες αναπτύσσονται ισχυρές κοινωνικές αντιστάσεις από τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, στα εργοστάσια που κλείνουν, σε χώρους του δημοσίου τομέα και βάζουν τους εργαζόμενους σε τροχιά νέων δυναμικών κινητοποιήσεων με μαζική συμμετοχή στις απεργίες και στις διαδηλώσεις τους.

Μετά από τρία και πλέον χρόνια άκαρπων συζητήσεων και υποσχέσεων, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) , σε συνάντηση που είχε στη Λέσβο με θέμα τον «Καλλικράτη», πήρε την πρωτοβουλία - σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και τους τοπικούς φορείς - να κάνει παρέμβαση και να πιέσει προς την κατεύθυνση της διάσπασης του ενός Καλλικράτειου Δήμου σε περισσότερους, για το καλό του νησιού και των κατοίκων του. Ήδη από τα τέλη Αυγούστου κι εν όψει του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών που πρόκειται να κατατεθεί, η ΟΛΣΑ είχε αποστείλει έγγραφο προς τους συλλόγους μέλη της, ζητώντας τους να υπογράψουν και να της στείλουν συγκεκριμένο πρακτικό το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσει να κινηθεί πιο δυναμικά.

Μετά την είδηση που αναπαράχθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πραγματοποίηση από την ΓΣΕΕ 24ωρης Γενικής Απεργίας για αύριο Τρίτη, σας ενημερώνουμε ότι:1. Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ, η οποία συνεδρίασε σήμερα, δεν ετέθη από καμιά παράταξη πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση αύριο Τρίτη, με δεδομένο το γεγονός ότι η Συνομοσπονδία για τη συνέχιση του αγώνα αναμένει τις αποφάσεις των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών μελών της βάσει των οποίων θα καθορίσει την περαιτέρω στάση της.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύλλογος Αρκάδων Ηλιούπολης και ο θίασος «Ελληνική Αυλαία», επ? ευκαιρία της επετείου της άλωσης της Τριπολιτσάς, παρουσιάζουν το διαχρονικό ιστορικό έργο, με τίτλο: «Η δίκη του Κολοκοτρώνη» Και σας προσκαλούν την Παρασκευή 27/09/2013 και ώρα 19:30 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του άλσους Ηλιούπολης (Δ. Κιντής).

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (πρώην ΙΚΑ) Με αίσθημα ευθύνης, όπως  πράττουμε για κάθε σοβαρό ζήτημα του δήμου, ανακοινώνουμε στους δημότες και κατοίκους, ότι σύμφωνα με κύκλους του ΕΟΠΠΥ, συζητείται το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν τα τοπικά πολυϊατρεία του στην Αργυρούπολη (πρώην ΙΚΑ) με εκείνα της Γλυφάδας, όπου θα θέλουν να βρίσκεται τελικά η έδρα τους! Αυτό θα σημαίνει, ότι χιλιάδες  ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, του δήμου μας, θα αναγκάζονται, καταταλαιπωρούμενοι, να πηγαίνουν στην Γλυφάδα για τις ιατρικές πράξεις τους.

Η Διδώ Σωτηρίου, μεγαλύτερη αδελφή της Έλλης Παππά, γεννήθηκε στο Αϊδίνιο της Μικράς Ασίας και το 1909 η οικογένειά της εγκαταστάθηκε στη Σμύρνη. Μας άφησε στις 23 Σεπτεμβρίου 2004.

  Η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης καταγγέλλει με αποτροπιασμό την δολοφονία 34χρονου, από Χρυσαυγίτες στην Αμφιάλη, λίγες μέρες μετά την επίσης δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα και αφού έχει μαχαιρώσει και σκοτώσει επιδεικτικά, δεκάδες μετανάστες.Η έξαρση των επιθέσεων της Χρυσής Αυγής, γίνεται σε μια περίοδο όπου βαθαίνει η καπιταλιστική κρίση και εντείνεται η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, με σκοπό να μην σηκώσουν κεφάλι και να πληρώσουν τις συνέπειες της κρίσης τα λαϊκά στρώματα, για να αυξάνουν τα κέρδη τους οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και όλα τα άλλα παράσιτα, εκτελώντας έτσι τις εντολές τους.

Οι δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αντίστασης που υπογράφουμε αυτό το ψήφισμα και παλεύουμε μέσα στις γειτονιές μας ενάντια στην φτωχοποίηση της κοινωνίας και την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών, συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εκπαιδευτικών που είναι και αγώνας όλων μας ενάντια στην διάλυση της δημόσιας παιδείας και την οικοδόμηση ενός σχολείου ολοένα και πιο ταξικού. Συμπαραστεκόμαστε και σε όλους τους αγώνες εργαζομένων στον χώρο της υγείας, στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα και σε κάθε εστία αντίστασης που αναπτύσσεται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΔΕΥΤΕΡΑ 23 και ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013Σε υλοποίηση της απόφασης-πρότασης του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2013, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.

Αφού κάποιοι κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ των πρώτων ωρών, επιδόθηκαν ξανά στις ανιστόρητες αναλύσεις της θεωρίας των δύο άκρων, που νομιμοποίησε τη φασιστική συμμορία, προσπαθώντας να απονομιμοποιήσει την αριστερά και τους αγώνες των κινημάτων. Ο κ.

Στο έλεος του? Θεού αν τους τύχει κάποιο πρόβλημα υγείας, βρίσκονται περίπου έξι εκατομμύρια Έλληνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.

Αγωνιστική παρουσία στην ποινική δίκη για τη Δημόσια Περιουσία 23/9/13 Αγαπητοί συμπολίτες, Όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη μάχη που δίνει ο Δήμος μας και η Δημοτική Αρχή για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας στην πόλη μας, ενάντια στην οικογένεια Νάστου που διεκδικεί τεράστιες εκτάσεις δημόσιας γης. Μετά από σειρά δικαστικών επιτυχιών κατά την τελευταία τριετία, ο αγώνας αυτός δικαιώνεται με την παραπομπή των κληρονόμων Νάστου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για 19 κακουργηματικές πράξεις για την υπόθεση αυτή.

Νέα απεργιακή εβδομάδα από τη Δευτέρα 23 Σεπτέμβρη. Τη Δευτέρα απεργούν οι καθηγητές, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, στο ΙΚΑ και τα ασφαλιστικά ταμεία, οι εργαζόμενοι στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, ενώ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις, με καταλήψεις και άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες οι εργαζόμενοι στο υπουργείο ανάπτυξης, το ΥΠΕΚΑ κλπ.

Ο διακεκριμένος Έλληνας ποιητής (με κινητική αναπηρία) Αρης Ταστάνης απηύθυνε έκκληση προς τους ανθρώπους των γραμμάτων και τεχνών να ?ορθώσουν τείχος αντίστασης στο εξελισσόμενο έγκλημα ενάντια στους ανθρώπους με βαριές κινητικές αναπηρίες?. Η έκκληση του ποιητή Ταστάνη στις αρχές του Αυγούστου ξεχειλίζει από συναίσθημα και χαρακτηρίζεται από όλα τα στοιχεία της ?ποιητικής άδειας? που επιτρέπονται στον δημόσιο λόγο των διακεκριμένων διανοουμένων της νεοελληνικής επικράτειας .