• kargas
  • raxati
  • venchi
  • carbonoff
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • ispecs
  • chrysallida_new
  • anthologio
  • lampros_odontiatros
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • 3pigs
  • anagnostou
  • stamatiou_apofraxeis
  • dimi_fashion
  • petshopcorner
  • jason cafe
  • artina bakery
  • enso_tatoo
  • booze
  • kids_party
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • moutrakia.kids.tv
  • chrisalida

Tag: S

Πέμπτη 31/10/2013, οι ανάπηροι και οι οικογένειες τους βγαίνουν στους δρόμους!Βγαίνουν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ, και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ συνθήκες στις οποίες τους καταδίκασε να ζουν το «κράτος πρόνοιας».Τα Μέσα Ενημέρωσης, ιδιαίτερα τα ηλεκτρονικά, δεν έκαναν τον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα, παρόλο που έχουν πάρει εδω και μέρες δελτίο τύπου από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων Με Αναπηρία.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος Νοεμβρίου "Η τέχνη εναντίον της Βίας", στο χώρο του IANOS CAFE, θα φιλοξενηθεί για ένα μήνα η έκθεση φωτογραφίας του Στάθη Καλλιγέρη με θέμα «Στα χρόνια της κρίσης».Πρόκειται για την καταγραφή γεγονότων από διαδηλώσεις, μέσα από την ευαίσθητη φωτογραφική ματιά και αντίληψη ενός νέου φωτογράφου.

  «Ο κόσμος γύρω μου!» είναι ο τίτλος του τρίωρου σεμιναρίου αισθητηριακής αγωγής που πραγματοποιεί, στις 5 Νοεμβρίου, η Διεύθυνση Παιδαγωγικού των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Βύρωνα σε συνεργασία με το χώρο δημιουργικών δράσεων «Μικρές Ιστορίες», για τους παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών της πόλης.   Η θεματική του σεμιναρίου επικεντρώνεται στην αισθητηριακή αγωγή και την αναγκαιότητα της καθημερινής καλλιέργειάς της σε ομάδες βρεφών και νηπίων.

Γράφει ο Γιώργος Τρικαλινός Τα τέλη κυκλοφορίας που έρχονται την επόμενη εβδομάδα και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης στα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα δεν είναι οι?. μόνες ηλίθιες ιδέες της κυβέρνησης για τα αυτοκίνητα.

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα ειδικευόμενοι γιατροί του Ευαγγελισμού και αποτυπώνει την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο μετά το μπλακ άουτ του αξονικού τομογράφου. Μια φωτογραφία εξάλλου αξίζει χίλιες λέξεις.

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με την υπ΄αριθμ. 126/2013 απόφασή της, απέρριψε το αίτημα του υπουργείου Υγείας να δημιουργήσει αρχείο με ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ατόμων που δέχονται υπηρεσίες ψυχικής υγείας από μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, καθώς υπάρχει νομοθετικό κενό.

Ο Αναστάσιος-Παντελεήμων Λειβαδίτης (20 Απριλίου 1922 -30 Οκτωβρίου 1988) ήταν σημαντικός Έλληνας ποιητής. Γεννήθηκε και πέθανε στην Αθήνα, έχοντας καταγωγή από την Κοντοβάζαινα Αρκαδίας.

Ένας πατέρας στη Ρόδο έβγαλε τα 2,80 που είχε στη τράπεζα για να αγοράσει γάλα στο παιδί του, ό,τι άλλο κι αν πούμε από δω και πέρα θα είναι λίγο. Ντροπή σου Αντώνη Σαμαρά είσαι υπεύθυνος γιατί άλλα είπες κι άλλα έκανες.

Υπερβάσεις έως 1.320 ευρώ από το ενιαίο μισθολόγιο Ελέγχους-εξπρές σε 150 ΔΕΚΟ και λοιπούς φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς δεν έχει ακόμη τεθεί σε εφαρμογή το ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου.

Στο Παγκόσμιο Φόρουμ για την Κοινωνική Επιστήμη (World Social Science Forum) που έλαβε χώρα στο Μόντρεαλ του Καναδά, στις 13-15 Οκτωβρίου 2013, έδωσε την ευκαιρία της διεξαγωγής της συζήτησης για την ελευθερία της έκφρασης στο Διαδίκτυο. Το θέμα της συζήτησης επικεντρωνόταν στην αναθεώρηση της έννοιας της ελευθερίας της έκφρασης μέσα στην κοινωνία της πληροφορίας.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο προαύλιο του Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων στο Λαύριο, όταν δεκάδες οχήματα ? μαζί και το πούλμαν του Δήμου μας ? έφτασαν στο ραντεβού αλληλεγγύης για τους 260 πρόσφυγες που το τελευταίο διάστημα βιώνουν την εγκατάλειψη. Η έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων αφορούσε τους πρόσφυγες, ανάμεσά τους παιδιά και βρέφη, για τα οποία δεν υπάρχει γάλα, παιδικές τροφές, πάνες και ό, τι άλλο χρειαζούμενο, με αποτέλεσμα να απειλείται η υγεία τους, ακόμα και η ίδια η ζωή τους.

Φίλες και φίλοι, Επέστρεψα χθες βράδυ από τη Χίο, όπου εκπροσώπησα την Κυβέρνηση στον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου. 73 χρόνια πριν ο Ιωάννης Μεταξάς είπε το πρώτο ηχηρό ΟΧΙ στον γερμανοϊταλικό άξονα.

Ανακοίνωση: Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 2013 Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση - Χρώμα στη Πόλη, στην Μνήμη όλων όσων αντιστάθηκαν στους κατακτητές στηρίζει: Όλους όσους, αντιστέκονται σήμερα, στην ΒΙΑ που παράγουν τα Μνημόνια και σε όσους με ΒΙΑ τα εφαρμόζουν. Σε όσους αντιστέκονται ενεργά, στο ξεπούλημα της υγείας, της παιδείας και των κοινωνικών αγαθών.

Tην έναρξη επίσχεσης παροχής υπηρεσιών υγείας προς τον ΕΟΠΥΥ από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και για όσο διάστημα καθυστερεί η αποπληρωμή οφειλών ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών (ΣΕΚ). «Οι δυνατότητες επιβίωσης μας τερματίστηκαν.

  Θεόδωρος Κουλίτσας   Εχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν ξέρω να γράφω όμως μιας και είμαι από τους πρώτους κάτοικους αυτής της συνοικίας, και στην οποία έζησα και είχα την τύχη να προσφέρω και γω το ελάχιστο που μπόρεσα στον αγώνα του λαού της Καισαριανής στην Εθνική αντίσταση και μιας και είμαι απο τους ελάχιστους επιζώντες, θεωρώ χρέος μου να αναφερθώ σε αυτή την ηρωική περίοδο.Γιατίείναι χρέος : στους νεκρούς και ζωντανούς αγωνιστές.

του Δήμου Χλωπτσιούδη   Σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή για την κοινωνία, κάποια παιδιά έφτασαν αισίως στη Μέση Εκπαίδευση και έφηβοι πια έρχονται αντιμέτωποι με το τέρας του ελληνικού παιδευτικού συστήματος. Ένα σύστημα όπου αποδεδειγμένα επιστημονικώς κατορθώνουν να διακριθούν μόνο οι έχοντες σχετική ευμάρεια και οι γόνοι μορφωμένων οικογενειών (οι όποιες εξαιρέσεις απλά πιστοποιούν τη μη απολυτότητα των στατιστικών).