Tag: ilioupoligiaolous.

Την Δευτέρα 10.08.2020 και ώρα 21:30, επί της Λ. Βουλιαγμένης 83, (ύψος κατ/των «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ» και «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ»), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Γλυφάδας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, χρώματος λευκού, μάρκας SUZUKI, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη επί του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και στη Μακεδονία πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.

Η έκρηξη έγινε τα μεσάνυχτα, στο σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Το συμβάν έκανε γνωστό ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

Εχθρική, συνάμα ληστρική συμπεριφορά επεδείκνυε ως τώρα το Κράτος απέναντι στους γονείς, που μάζευαν μετά κόπων και βασάνων οικονομίες, προκειμένου να συνδράμουν τα παιδιά τους στην απόκτηση δικού τους σπιτιού.

Παρά τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες και τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν σε μπαρ ορισμένων περιοχών της χώρας, σύμφωνα με τα οποία οφείλουν πλέον να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυκτα, στη Μύκονο παρατηρήθηκαν εικόνες συνωστισμού.

Την ώρα που το θερμόμετρο στο Αιγαίο έχει χτυπήσει “κόκκινο” μετά την απόφαση της Τουρκίας να βγάλει το Oruc Reis για “έρευνες” και παρά το γεγονός ότι το ερευνητικό σκάφος φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή που δέσμευσε η Άγκυρα με NAVTEX, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει μήνυμα προς τους Έλληνες πολίτες.

Με τα ελληνοτουρκικά να έχουν… αυξημένη -για να το πούμε ψύχραιμα- ένταση τις τελευταίες ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει τα αμέσως επόμενα λεπτά παρέμβαση.

Το θύμα της βιτριολίστριας της Αγίας Ελεούσας, Έφης Κ., μετά από σχεδόν τρίμηνη νοσηλεία και απανωτές επεμβάσεις στο πρόσωπο, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και την οικογένειά της.