Οι φλόγες έφτασαν τα 20 μέτρα, είπε ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Μεγάλη μάχη των εναέριων μέσων να μην περάσει η πυρκαγιά προς την Καισαριανή. «Αν περνούσε την κορυφογραμμή, θα κινδύνευαν όλοι».
Οι φλόγες έφτασαν τα 20 μέτρα, είπε ο γγ Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Μεγάλη μάχη των εναέριων μέσων να μην περάσει η πυρκαγιά προς την Καισαριανή. «Αν περνούσε την κορυφογραμμή, θα κινδύνευαν όλοι».
Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια τρία άτομα από τις κεραίες
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Ενημέρωση από Πυροσβεστική (06.15 π.μ.)
Όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη να κρατήσουν τη φωτιά στην περιοχή και να μην γυρίσει προς την Καισαριανή.
Η φωτιά στον Υμηττό που έχει ξεσπάσει από τις 03:20 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.08.2019) έφερε προληπτικό κλείσιμο της λεωφόρου Κατεχάκη.
Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης. Στο μέτωπο της Πυρκαγιάς βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.
Σε πλήρη εξέλιξη η πυρκαγιά στον Υμηττό, που ξέσπασε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα.
Ενημέρωση από Πυροσβεστική ( 4:32 π.μ.)
Συνελήφθησαν (2) αλλοδαποί για πλαστογραφία και διευκόλυνση παράνομης διαμονής και εξόδου μεταναστών Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν επιπλέον οκτώ (8) υπό διακίνηση αλλοδαποί
Γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στη δυτική Ελλάδα, τη Μακεδονία και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι το πρόβλημα με τα σκουπίδια είναι σοβαρό, σε όλη την Ελλάδα.
Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο επιβατών του.
Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, πραγματοποίησαν την 9η Αυγούστου 2019) αστυνομικούς ελέγχους σε όλες τις περιοχές εδαφικής αρμοδιότητας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, με τα ακόλουθα αποτελέσματα
Μετά τη στελέχωση των γενικών γραμματειών και κάποιων πρώτων οργανισμών, φαίνεται ότι για το Μέγαρο Μαξίμου ήρθε η ώρα της ΕΡΤ.
Εξοργισμένος από τους δικαστές που άφησαν ελεύθερους τους διαρρήκτες που επιχείρησαν, πριν από μερικές μέρες, να εισβάλλουν στο σπίτι του στη Γλυφάδα εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλλιάνος.
Το σύστημα 112 άρχισε να στέλνει... μαζικά μηνύματα το πρωί του Σαββάτου (10.08.2019) και πολλοί απόρησαν «γιατί» λαμβάνουν τόσα μηνύματα.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































