Πέθανε ο Γιάννης Μανώλης, στα 69 του χρόνια. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Σοκ στον πολιτικό και συνδικαλιστικό κόσμο.
Πέθανε ο Γιάννης Μανώλης, στα 69 του χρόνια. Διατέλεσε βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Σοκ στον πολιτικό και συνδικαλιστικό κόσμο.
Μήνυμα στους δημάρχους να μην βιαστούν να κάνουν συμφωνίες με τις αντιπολιτεύσεις και πολύ περισσότερο αναγκαστικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, στέλνουν κύκλοι του αυτοδιοικητικού τομέα της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ,
Παρουσία του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά.
Και όμως! Υπάρχει χειρότερος απʼ τον κυβερνητικό εαυτό του ΣΥΡΙΖΑ, ο προεκλογικός.
Πρώτο βήμα για την Εθνική Νεανίδων, η οποία θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 16.30 στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, προκειμένου να αρχίσει την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βʼ Κατηγορίας (5-14/7) που θα φιλοξενηθεί στα Σκόπια.
Εντυπωσίασε με την τοποθέτησή του, σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης!!
Όπως πληροφορούμαστε, ο εργολάβος κατέβασε ρολά στο έργο της Λεωφόρου Ειρήνης.
H εθνική ομάδα στίβου θα μεταβεί τελικά στο Μινσκ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος μετά από παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Ρήγα.
Η διοίκηση του Α.Ο.ΒΥΡΩΝ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας είναι ο κ. Άκης Μιχαηλίδης.
Η «σκυτάλη» περνά στους υποψηφίους των ΓΕΛ που διαγωνίστηκαν στη Νεοελληνική Γλώσσα.
Η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί στον στίβο, στους Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μινσκ, αφού δεν υπάρχει τρόπος να ταξιδέψουν οι αθλητές της εθνικής ομάδας!
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Φωστήρα Ηλιούπολης, που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 3 Ιουνίου, με τον Γρηγόρη Μίσσα να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.
Τέσσερις κακοποιούς, μέλη εγκληματικής ομάδας που δρούσε στα βόρεια και τα νότια προάστια στην Αττική, συνέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.
Το πρωί της Πέμπτης καθαρίστηκε η παραρεμάτια περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης, για να είναι έτοιμος ο χώρος για τη γιορτή της Κυριακής.
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικοί όμβροι.
Μετά τα διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια, στο χορό των κινητοποιήσεων απειλούν τώρα να μπουν και οι φυσικοθεραπευτές - πάροχοι του ΕΟΠΥΥ.
Κυριακή 09.06.2019 από τις 08.00 μ.μ. και μετά...
-Το Γέτι των Ιμαλαΐων υπάρχει; -Δεν είμαι βέβαιος. -Το ον Βαθύτρουπος Μεγαλοποδίξ Αντιποδάριους υπάρχει; -Όχι! -Άρα μπορούμε να το αποκλείσουμε από τις αιτίες που προκάλεσαν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ…
Την Ηλιούπολη και το βουνό του Υμηττού επέλεξε να επισκεφτεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου , Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































