Στην Ηλιούπολη το ''New Generation Film Festival''

Άρτος και Θεάματα 25 Μαρτίου 2022

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης και του «Πολυχώρου Τέχνης και Πολιτισμού Εύπολις Art», πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 το «New Generation Film Festival», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης, Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 134 & Βενιζέλου Σοφοκλή 100, από 18:30 έως 21:30, με ελεύθερη είσοδο.

Θα προβληθούν με 13 ταινίες μικρού μήκους, που δημιούργησαν έφηβοι 14-17 ετών και νέοι 18-30 ετών, που ζουν στην Ελλάδα


Το New Generation Film Festival, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 στην Αργυρούπολη και φιλοδοξεί για το 2022 να παρουσιάσει περισσότερες δράσεις κι ένα εξίσου δυναμικό πρόγραμμα προβολών, ελληνικών και ξένων ταινιών, από τη νέα και παραγωγική γενιά σκηνοθετών της χώρας μας αλλά και νεαρών σκηνοθετών από κάθε γωνιά του πλανήτη.


Οι ενδιαφερόμενοι δημότες της Ηλιούπολης και των όμορων περιοχών, θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δουν ένα μεγάλο δείγμα από τις μικρού μήκους ταινίες που προβλήθηκαν το περσινό καλοκαίρι, μέσα από την πλούσια θεματολογία προσωπικών και κοινωνικών αναζητήσεων των νεαρών σκηνοθετών.


Θα προβληθούν οι ακόλουθες ταινίες:


1. «Karantina 2020», Κώστας Ξηραδάκης
2. «Η Αλλαγή», Αλέξανδρος Βέρροιος
3. «Mi skiveis to kefali», Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αθηνών
4. «Hate calling», Homo Ludens
5. «Folziak», Νικόλαος Αντωνόπουλος
6. «Dakar», Στέλιος Μωραϊτίδης
7. «The Mouse Story», Μιλτιάδης Χρηστίδης
8. «Politically Correct», Δημήτρης Φίλης
9. «Megaro», Βασίλης Καλέμος
10. «Nefeli», Adjola ZEKA
11. «I Killed my best Friend», Ειρήνη Ταμπασούλη
12. «Ceremonia Sagrada», Ανδρέας Παπαδόπουλος
13. «Mama», Δημήτρης Ζούρας


Ο Δήμος Ηλιούπολης σταθερός στην πολιτιστική του πολιτική, φιλοξενεί κάθε αξιόλογη προσπάθεια και δίνει χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης σε όλους τους δημιουργούς, τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και ιδιαίτερα στη νέα γενιά τους.


25 Μαρτίου 2022

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης

Πηγή: www.facebook.com

Προβλήθηκε 1141 φορές

Τα ζώδια το Σάββατο 2 Αυγούστου 2025

Η Σελήνη σήμερα στο Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Ιχθύες. Είναι η ιδανική στιγμή να στραφούμε στο συναισθηματικό μας κόσμο και να αφουγκραστούμε τις εσωτερικές μας ανάγκες και να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας

Τα ζώδια την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2025

Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στον Κριό, διαψεύδοντας όνειρα και προσδοκίες που χτίστηκαν με συναίσθημα αλλά χωρίς ρεαλισμό ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 30 Ιουλίου 2025: ''Φακές σαλάτα με κολοκυθάκια και μυρωδικά''

Απολαμβάνουμε μια απίθανη οσπριοσαλάτα με νόστιμες φακές, τρυφερά κολοκυθάκια και άφθονα μυρωδικά. Ένα λαχταριστό, καλοκαιρινό σαλατογεύμα για το σπίτι αλλά και το γραφείο.