Η βροχή την Παρασκευή 28/11/2025 ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν σχολεία της περιοχής μας καθώς και να φανεί για άλλη μια φορά δυστυχώς ότι δεν υπάρχει καμία αντιπλημμυρική προστασία στα σχολεία μας!
Η βροχή την Παρασκευή 28/11/2025 ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν σχολεία της περιοχής μας καθώς και να φανεί για άλλη μια φορά δυστυχώς ότι δεν υπάρχει καμία αντιπλημμυρική προστασία στα σχολεία μας!
ΚΥΡΙΑΚΗ 30.11.2025 ΚΑΙ ΩΡΑ 03.00 Μ.Μ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών, μας ενημερώνει για τα εφημερεύοντα φαρμακεία την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2025 για την Ηλιούπολη και τους κοντινούς της Δήμους.
Πηγή: Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.11.2025 ΚΑΙ ΩΡΑ 03.00 Μ.Μ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.11.2025 ΚΑΙ ΩΡΑ 02.00 Μ.Μ.
Ποιες ώρες δεν θα κυκλοφορούν - Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. για τον θάνατο του αρχιτεχνίτη που καταπλακώθηκε από μηχανήματα
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.
Για άλλη μία χρονιά η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης οργανώνει «Χρυσή Νύχτα» στην πόλη μας διευρύνοντας το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έως τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα.
Ετοιμάζουμε μοναδικά γλυκά αλλά και αλμυρές λιχουδιές για τον γιορτινό μπουφέ μας όπως αυτό το βελούδινο τσιζκέικ της ψητής σχολής, με αυγά στη γέμιση, πλούσιο και με ακαταμάχητο άρωμα και γεύση καφέ που θα απολαύσουμε με τους οικείους μας.
Ο γιορτινός Δεκέμβριος ξεκινά με δυναμισμό· η Σελήνη στον Κριό σε τρίγωνο με Άρη από τον Τοξότη να δίνουν ενέργεια, το βράδυ το τετράγωνο Σελήνης Δία προκαλεί υπερβολές και έντονες συγκινήσεις.
Στο νέο Ζάχαρη & Αλεύρι υποδεχόμαστε τον χειμώνα και μαζί του τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Τα συμφραζόμενα της γλαρόσουπας έχουν επαρκώς αναλυθεί, συνεπώς θα επικεντρωθούμε σε ιστορική αναδρομή του γλάρου ως έδεσμα και θα προτείνουμε νέο σλανγκολειτουργικό τρόπο σερβιρίσματος.
Η Αφροδίτη ολοκληρώνει την πορεία της στον Σκορπιό σε όψεις με Ουρανό και Ποσειδώνα, φέρνοντας εκπλήξεις και ρομαντικές ανατροπές.
Τα γιαννούτσια είναι λεπτές πίτες σε σχήμα μισοφέγγαρου, από φύλλο γιοχάς, γεμιστές με κιμά και μπόλικο κρεμμύδι.
Σάββατο 29 και Κυριακή 30.11.2025
ΣΑΒΒΑΤΟ 29.11.2025 ΚΑΙ ΩΡΑ 02.00 Μ.Μ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr































