Σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων Μέσων ο ηθοποιός Ρόμπι Κολτρέιν, ο οποίος αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του ημιγίγαντα Ρούμπεους Χάγκριντ στη σειρά ταινιών «Harry Potter», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. 

Σε δήλωσή της η ατζέντισσα του ηθοποιού, η οποία γνωστοποίησε τον θάνατό του, τον περιέγραψε ως ένα «μοναδικό ταλέντο»: «Τον Ρόμπι θα τον θυμόμαστε περισσότερο για τις επόμενες δεκαετίες ως Χάγκριντ... ένας ρόλος που έφερε χαρά σε παιδιά και ενήλικες, προκαλώντας μια ροή επιστολών θαυμαστών κάθε εβδομάδα για περισσότερα από 20 χρόνια».

Είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο Σκωτσέζος ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας με τα γόνατά του. Όπως είχε γνωστοποιηθεί έπασχε καθώς από οστεοαρθρίτιδα.

Μάλιστα είχε απαθανατιστεί σε ηλικία 68 ετών και για πρώτη φορά μετά την είδηση πως δεν ήταν καλά στην υγεία του, καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι στο St Pancras Renaissance Hotel στο κέντρο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ταλαιπωρούνταν από χρόνιους πόνους στα γόνατα και όσο περνούσε ο καιρός τόσο περισσότερο χειροτέρευαν: «Δεν μπορεί πλέον να περπατήσει από μόνος του και χρειάζεται συνεχώς βοήθεια. Ο ίδιος ελπίζει να ξαναπερπατήσει μετά τη χειρουργική επέμβαση που θα κάνει στην Αμερική» είχε αναφέρει πηγή από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Ρόμπι Κολτρέιν, γεννήθηκε ως Άντονι Ρόμπερτ Μακμίλαν και πήρε το καλλιτεχνικό όνομα Κολτρέιν ως φόρο τιμής στον θρύλο της jazz, Τζον Κολτρέιν.


www.protothema.gr

Προβλήθηκε 422 φορές

''Μέλλοντος Αναδρομή 2074'' -  του Ιωάννη Γ. Καρρά

Το βιβλίο αυτό είναι μια ανθρωποκεντρική μυθοπλασία επιστημονικής φαντασίας, εξιστορεί ένα ταξίδι που ξεκίνησε στο μέλλον, που μας μεταφέρει μέσα από δύσκολες χρονικές διαδρομές, τεχνολογικές εξελίξεις και όχι μόνο, στη σημερινή εποχή.