Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 30/4. Αυτή είναι μια περίοδος για να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να μη βρίσκεις πάντα απευθείας κανάλια για να εκφράσεις τις επιθυμίες ή την ενέργεια σου, αλλά θα μπορούσες να γίνεις αρκετά επιδέξια στην εύρεση δημιουργικών τρόπων αντιμετώπισης προκλήσεων. Δεν είναι οι πιο αποφασιστικές ή ενεργητικές στιγμές στη ζωή σου και χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση απ’ το συνηθισμένο. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ήλιος μόλις πέρασε στο ζώδιο σου και με τον Άρη να είναι πλέον κρυφός και ο Ήλιος να είναι πολύ ορατός στον ηλιακό χάρτη σου, η ιστορία σου έχει πολλά περισσότερα απ’ όσα φαίνονται.

Ταύρος

Ο Άρης αποχωρεί απ’ τον ηλιακό 10ο οίκο σου και σε αρμονία σήμερα με το ζώδιο σου ορισμένες πιέσεις είναι πιθανό να εκτονωθούν. Από σήμερα και έως τις 30/4 ενισχύει την ενέργεια σου, το θάρρος και τη διεκδικητικότητα σου με φίλους και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα απασχολημένη από δραστηριότητες ή ομαδική εργασία και πιθανώς με τις απαιτήσεις των ανθρώπων στη ζωή σου. Εάν υπάρχουν κάποια ανταγωνιστικά συναισθήματα με συνεργάτες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί τελικά να είναι χρήσιμα και να σου ανοίξουν τα μάτια ενισχύοντας το κίνητρο σου να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 10ο οίκο σου όπου και θα παραμείνει έως τις 30/4. Αυτή η περίοδος τείνει να αναδεικνύει την αυξημένη φιλοδοξία και τον ανταγωνισμό και είναι καλή για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Αυτός ο δυναμικός κύκλος μπορεί να σε προκαλεί μερικές φορές, αλλά μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητικός. Μπορεί να δυσανασχετείς με παρεμβολές αυτή τη στιγμή, καθιστώντας καλύτερο το να εργάζεσαι με το δικό σου ρυθμό αν είναι εφικτό. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα που οδηγεί σε συγκρούσεις με άλλους και ειδικά με εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας ή που οδηγεί σε προβλήματα φήμης.

Καρκίνος

Από σήμερα και μέχρι τις 30/4, ο Άρης ενεργοποιεί τον ηλιακό 9ο οίκο σου. Είναι μια ισχυρή θέση για τον Άρη καθώς εναρμονίζεται με το ζώδιο σου. Φυσικά θα διεκδικήσεις τον εαυτό σου και θα κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Θα είσαι επίσης πιο θαρραλέα και πιο γενναία από το συνηθισμένο και πιο πρόθυμη να αναζητήσεις νέες περιπέτειες και εμπειρίες. Είτε τα εμπόδια είναι λιγότερα είτε φαίνονται λιγότερο σχετικά, είναι μια στιγμή που γενικά κινείσαι στον κόσμο με τη σωστή ταχύτητα, ούτε πολύ επιθετικά ούτε πολύ ταπεινά.

Λέων

Ο Άρης αρχίζει να δίνει ενέργεια στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα και γίνεσαι πιο στρατηγική όταν προχωράς τα σχέδια σου μέχρι τις 30/4. Είναι ένας καλός κύκλος για την εξερεύνηση μιας απορροφητικής σύνδεσης ή έργου. Έχεις την τάση να οδηγείσαι από ένστικτα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Η πολιτική εξουσίας μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο σε μια στενή σχέση ένας προς έναν και είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να καθαρίσεις τον αέρα το συντομότερο δυνατόν. Μερικές φορές αυτή η διέλευση συσχετίζεται με διαφωνίες για χρήματα. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις την ηγεσία ή να αναλάβεις δράση σε σχέση με κοινά οικονομικά, δάνεια ή χρέη.

Παρθένος

Ο Άρης εισέρχεται σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου όπου και θα παραμείνει έως τις 30/4. Η μελλοντική περίοδος μπορεί να είναι ζωντανή για στενές σχέσεις. Οι θαρραλέες, ενεργητικές και δραστήριες ιδιότητες του Άρη κατευθύνονται τώρα ή εφαρμόζονται σε συνεργασίες, σχέσεις και ομαδική εργασία τις επόμενες εβδομάδες. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλους είναι πιο ζωντανές και μπορεί να γίνει δύσκολο να αγνοήσεις προβλήματα σχέσεων ή στασιμότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αντίθετα, μπορεί να είναι μια περίοδος που σημαντικοί παίχτες στη ζωή σου είναι πιο διεκδικητικοί ή σε ενθαρρύνουν να είσαι πιο δραστήρια ή πιο επιθετική.

Ζυγός

Ο Άρης ξεκινά σήμερα το ταξίδι του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, φέρνοντας δυναμική ενέργεια σε αυτούς τους τομείς της ζωής. Μπορείς να έχεις υπέροχα κίνητρα για να κάνεις περισσότερη δουλειά και να φροντίζεις καλύτερα το σώμα σου μέσω πιο δραστήριων, ενθουσιωδών προγραμμάτων υγείας και διατροφής. Δυσκολίες προκύπτουν εάν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι πιέζουν τη δουλειά τους πάνω σου ή σου λένε τι να κάνεις. Η ανεξάρτητη εργασία μπορεί τώρα να είναι προτιμότερη, καθώς μπορείς να διαπιστώσεις ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν είναι τόσο γρήγοροι ή με κίνητρο όσο εσύ αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα και θα φέρει επιπλέον δυναμισμό, τόνωση και δράση στο δημιουργικό, τον ψυχολογικό και το ρομαντισμό σου κόσμο μέχρι τις 30/4. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ενισχύσεις τη δημιουργική σου ζωή, τα χόμπι ή τις ψυχαγωγικές σου δραστηριότητες. Με καλή διοχέτευση, αυτή η ενέργεια είναι εξαιρετική για την επιδίωξη της επιθυμίας της καρδιάς σου. Η άμεση προσέγγιση σου φέρνει αποτελέσματα. Βρίσκεσαι σε μια δυναμική περίοδο για σχέσεις, για αγάπη ή διασκέδαση. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, είναι πιθανό να ασκήσεις μεγάλο μέρος της ενέργειας και της πρωτοβουλίας σου για να επιδιώξεις ενεργά μια ανταποδοτική ερωτική ζωή, κοινωνική διασκέδαση ή ευχαρίστηση γενικά.

Τοξότης

Ο Άρης περνά σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου για μια διαμονή μέχρι τις 30/4. Αυτή η επιρροή φέρνει πολύ ενέργεια στην οικιακή σου ζωή. Εάν είσαι υπό πίεση μπορεί να υπάρξει κάποια διαφωνία ή ένταση. Αν χρησιμοποιηθεί καλά ωστόσο, μπορείς να επιταχύνεις πολλά στο σπίτι και μπορείς να είσαι πιο δυναμική και ειλικρινής με τα μέλη της οικογένειας. Πρόσεξε να μην εμφιαλώσεις το θυμό, καθώς είσαι προστατευτική με τους άλλους και με τον εαυτό σου, αλλά ίσως λίγο υπερβολικά αμυντική. Το να εκφράζεις τις επιθυμίες σου μπορεί να μην είναι εξαιρετικά απλό με τον Άρη σε μια προκλητική σχέση με το ζώδιο σου.

Αιγόκερως

Ο Άρης περνά σήμερα στον τομέα της επικοινωνίας σου και μέχρι τις 30/4, θα έχεις πολύ περισσότερη ενέργεια για προσωπικά ενδιαφέροντα. Μπορεί να συναντήσεις λίγο απότομα ή ανυπόμονα κάποια γεγονότα, μερικές φορές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, αλλά έχουν να συμβούν πολλά που θα σε κρατήσουν απασχολημένη και αφοσιωμένη. Ο Ήλιος μόλις πρόσφατα έφυγε από αυτή την περιοχή του χάρτη σου και ο Άρης τώρα παίρνει τη σκυτάλη. Μπορεί να είναι μια περίοδος μεγαλύτερου ενθουσιασμού για μάθηση, κοινή χρήση, σύνδεση ή απόλαυση των ειδικών ενδιαφερόντων σου. Αυτή η διέλευση επιταχύνει την καθημερινότητα με διάφορους τρόπους.

Υδροχόος

Ο φλογερός Άρης έχει επισκεφτεί το ζώδιο σου από τα μέσα Φεβρουαρίου και έχει φέρει πολύ περισσότερη ενέργεια και ορμή στη ζωή σου, αλλά και λίγη ανυπομονησία και πίεση. Σήμερα ο Άρης προχωρά, αφήνοντας το ζώδιο σου κατευθυνόμενος στον τομέα των πόρων σου και τα πράγματα ηρεμούν λίγο. Παραμένοντας εδώ μέχρι τις 30/4, μπορεί να βιώσεις μια ισχυρότερη απ’ το συνηθισμένο επιθυμία να φέρεις αφθονία στη ζωή σου. Μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσεις χρήματα, αλλά είσαι επίσης ικανή να κάνεις παρορμητικές αγορές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Με αυτή τη διέλευση, είναι καλύτερο να εστιάσεις στην οικοδόμηση αντί να σπαταλάς τα χρήματα σου.

Ιχθύες

Ο Άρης περνά σήμερα στο ζώδιο σου όπου και θα παραμείνει έως τις 30/4. Είναι πιθανό να βιώσεις μια εκ νέου αφύπνιση με αυτή τη διέλευση. Έρχεται λίγες μέρες αφότου ο Ήλιος έφυγε από το ζώδιο σου, παρέχοντας σου περισσότερη ενέργεια για προσωπική προσοχή, σχέδια και αναζητήσεις. Τις επόμενες εβδομάδες θα αισθάνεσαι πιο άνετα να διεκδικείς τον εαυτό σου και να επιδιώκεις την πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Σίγουρα είναι καλύτερο να προσέχεις την ανυπομονησία και την ωμότητα, καθώς μπορείς εύκολα να παρασυρθείς. Ωστόσο η ώθηση, η επιχειρηματικότητα,

www.tlife.gr

Προβλήθηκε 4057 φορές

Θεατρικά βραβεία ''Μελίνα Μερκούρη'' και ''Δημήτρης Χορν'': Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές - Ποιοι ηθοποιοί τιμήθηκαν

Τα θεατρικά βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν» ανακοινώθηκαν σε κοινή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο «Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη» στην Πλάκα.