Έλντα Πανοπούλου, Ελένη Πέτα και Τάνια Τρύπη στο Ρυθμος stage

Άρτος και Θεάματα 24 Δεκεμβρίου 2016

Από τις 14 Γενάρη τα Σαββατόβραδα γίνονται μαγικά στο Ρυθμός Stage με την Έλντα Πανοπούλου, την Ελένη Πέτα και την Τάνια Τρύπη σε τραγούδια αγαπημένα, με εικόνες γεμάτες έμπνευση και αγάπη.

Σε ένα μουσικό θεαμα, μια μουσικη παρασταση που θα σας συναρπάσει... Η Ελενη , η Ελντα, η Τανια και εξι ταλαντουχοι ηθοποιοι σας περιμενουν για να γεμισουν τις βραδιες σας με μουσικη, ευαισθησια, και χιουμορ.

Μαζι τους η Στέλλα Κωστοπούλου, ο Κωνσταντίνος Φερεντούρος, η Δέσποινα Κυριάκου, ο Γιάννης Απέργης, η Κατερίνα Γρηγορίου, ο Θωμάς Κοτζαμάνης και μια υπέροχη μπάντα σας περιμένουν να ταξιδέψετε μαζι τους και να παρετε μερος σε ενα αξεχαστο παρτυ!

Σκηνοθεσία – concept: Έλντα Πανοπουλου
Μουσική επιμέλεια: Βασίλης Τσεντουρος
Χορογραφιες: Κατερινα Ανδριοπουλου 

Μουσική Σκηνή Ρυθμός Stage

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38,
Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060
E-mail: [email protected]

 

χορηγός επικοινωνίας: Ηλιούπολη για όλους (www.ilioupoligiaolous.gr)

Προβλήθηκε 1491 φορές

Τα ζώδια την Τρίτη 5 Αυγούστου 2025

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μας βάζει σε σοβαρό mood ζητώντας πρόγραμμα, στόχους και… λίγη ησυχία. Όμως είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας δοκιμάζοντας ανάμεσα σε ευθύνες και επιθυμίες με καθήκον και φαντασία.

Τα ζώδια την Δευτέρα 4 Αυγούστου 2025

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον ανήσυχο Τοξότη, που πάντα θέλει να πετάξει μακριά απ’ τα προβλήματα – όμως σήμερα βρίσκει μπροστά της ένα τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης και... δοκιμαζόμαστε ιδεολογικά και συναισθηματικά.

Τα ζώδια την Κυριακή 3 Αυγούστου 2025

Ένας τυχερός χαρταετός στον ουρανό στήνει ένα λαμπερό σκηνικό: η Σελήνη, ο Ερμής και ο Κρόνος – Ποσειδώνας συνεργάζονται σε ένα μεγάλο τρίγωνο Φωτιάς, φέρνοντας έμπνευση, δράση, θετικές εξελίξεις… και λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση, που τόσο σου πάει!

Τα ζώδια το Σάββατο 2 Αυγούστου 2025

Η Σελήνη σήμερα στο Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στους Ιχθύες. Είναι η ιδανική στιγμή να στραφούμε στο συναισθηματικό μας κόσμο και να αφουγκραστούμε τις εσωτερικές μας ανάγκες και να εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας