Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο CD του μουσικού σχήματος ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ, στο οποίο συμμετέχει και η Ηλιουπολίτισα Μουσικός - Καθηγήτρια Πιάνου Εμμανουέλα Στ. Φωτάκη.

Οι ιδιαίτερες μουσικές σπουδές της και η πολύχρονη ενασχόλησή της με τη μουσική εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο μουσικό αυτό σχήμα και στο CD που κυκλοφόρησε, στα πλήκτρα και στο τραγούδι, αλλά και σε στίχους δικούς της και ήδη γνωρίζει εξαιρετική επιτυχία.

Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ είναι ένα κράμα μουσικών από διάφορες μουσικές σχολές, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα προσωπικό ύφος με επιρροές από την rock σκηνή των 80s έως και σήμερα.

Σε αυτό το εγχείρημα συνέβαλαν ο Γιάννης Χατζηράλλης - Φωνή, ο οποίος προέρχεται από το χώρο της Hard rock μουσικής, ο Γιάννης Καστρώνης - session drummer με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, η Εμμανουέλα Φωτάκη - Πλήκτρα και Φωνή, με παρουσίες σε μπάντες όπως, Ορίωνες και Summer Camp, ο Νίκος Πολιτόπουλος - Κιθάρα, με παρουσίες σε ροκ μπάντες όπως Fatal Error και Flush Royale σε υφος hard/classic rock και ο Γιώργος Λαμπίρης - Μπάσο με ύφος classic rock.

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook (
εδώ
)
 

Προβλήθηκε 794 φορές

Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ

Πώς θα παραμείνει ενεργή η πλατφόρμα στη χώρα - Η απαγόρευση πέρασε με την ψηφοφορία στην αμερικανική Βουλή για το πακέτο βοήθειας 95 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν