Στην εντατική η Έρρικα Μπρόγιερ - Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Άρτος και Θεάματα 04 Ιανουαρίου 2020

Το 2020 βρήκε την Έρρικα Μπρόγιερ να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην εφημερίδα Espresso, η σπουδαία χορεύτρια και τραγουδίστρια αλλά και πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, εδώ και έναν μήνα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, με την ζωή της να κρέμεται πλέον από μία κλωστή.
Στις 8 Δεκεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, παραγωγός του μιούζικαλ «Η Παριζιάνα», ανακοίνωσε δημοσίως ότι η Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία συμμετείχε ως guest στην παράσταση του θεάτρου Broadway, θα απουσίαζε για λίγο καιρό από τη θέση της.
Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως όλοι ήλπιζαν. Έπειτα από πολλές εξετάσεις σε κεντρική κλινική της Αθήνας διαπιστώθηκε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, η Έρρικα Μπρόγιερ παλεύει για τη ζωή της παραμένοντας στη μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας στο πλευρό της τη μονάκριβή κόρη της, Σάντρα, ενώ και ο Κώστας Βουτσάς έχει ζητήσει να ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις στην υγεία της.

Πηγή  

Προβλήθηκε 1019 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 18 Απριλίου 2026: ''Τσορβάς, η έξοχη γιαουρτόσουπα του Πόντου και των Βαλκανίων''

Ο τσορβάς, σούπα του Πόντου και των Βαλκανίων, έχει πολλές παραλλαγές. Εδώ η σεφ δίνει μια εκδοχή με σπαράγγια τόσο νόστιμη που θα τη φτιάχνετε όλη την άνοιξη.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 16 Απριλίου 2026: ''Χόρτα εαρινά, τσιγαριστά, του Μοναχού Επιφάνιου''

Μια συνταγή του Μοναχού Επιφάνιου που αξιοποιεί τον πλούτο των ανοιξιάτικων χορταρικών. Τα σερβίρουμε σκέτα, με λεμόνι, ή ως συνοδευτικό για σουπιές, χταπόδι και άλλα θαλασσινά.