Χθες το βράδυ μεταδόθηκε το τηλεπαιχνίδι ''ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ'' με την Μαρία Μπακοδήμου, όπου η ομάδα με αρχηγό τον Ευθύμη Ζησάκη, έπαιξε και μας θύμισε την δημιουργία της θεατρικής ομάδας #TOLMO του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α."Ορίζοντες".

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου (εδώ) όπου μπορείτε να δείτε και φωτογραφίες των μελών της ομάδας.

Ας βοηθήσουμε όλοι τον Ευθύμη και τα παιδιά στην πραγματοποίηση των ονείρων τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» και ο ηθοποιός Ευθύμης Ζησάκης, έπειτα από την πολύχρονη γνωριμία τους δημιούργησαν την θεατρική ομάδα με την ονομασία #TOLMO.

 

Ο ηθοποιός θα προσφέρει εθελοντικά τις θεατρικές του γνώσεις σε 12 νέους με Νοητική Yστέρηση, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος και Σύνδρομο Down.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε την Τρίτη 22/10/19 και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 9:15 – 10:45. Θα περιλαμβάνει θεατρικό παιχνίδι, ασκήσεις αναπνοής και στάσης σώματος, κινησιολογία, ενδυνάμωση ομάδας και έκφραση συναισθημάτων.

Βασικός στόχος της θεατρικής ομάδας είναι να ανεβάσει το έργο «Η συμμορία της Χιονάτης», σε διασκευή των σεναριογράφων Ρέππα – Παπαθανασίου, στο ευρύ κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα υλοποιούνται στο χώρο που έχει παραχωθεί από την Αδελφότητα Κραψιτών Αθηνών (Ηπείρου 41, Αγ. Δημήτριος).

Περισσότερα για το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α."Ορίζοντες" (εδώ)

Προβλήθηκε 893 φορές