Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 - 9 μ.μ.

Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

"Δημήτρης Κιντής"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Ο Μιχάλης Δημητριάδης, μαζί με ένα επταμελές σχήμα ταλαντούχων ερμηνευτών και σπουδαίων μουσικών, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που βασίζεται στο καλό λαϊκό τραγούδι.

Θα παρουσιαστούν τραγούδια από την δισκογραφία του ίδιου του καλλιτέχνη, καθώς και διαχρονικά κομμάτια σπουδαίων δημιουργών, όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ο Μιχάλης Δημητριάδης έχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές, όπως: Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Βίκυ Μοσχολιού, Τόλη Βοσκόπουλο, Μανώλη Μητσιά, κ.ά.

Επίσης, έχει ερμηνεύσει τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Θανάση Πολυκανδριώτη, του Σταμάτη Σπανουδάκη, του Τάκη Σούκα, του Γιώργου Κατσαρού και πολλών άλλων, καθώς και στίχους της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, του Μάνου Ελευθερίου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, της Λίνας Νικολακοπούλου, του Θεόδωρου Ποάλα, κ.ά.

Δισκογραφικά διακρίθηκε με το τραγούδι «Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια», σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και σε στίχους Μάνου Ελευθερίου.

------------------------------

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι θεατές οφείλουν να φορούν μη ιατρική μάσκα,
κατά την είσοδο και την έξοδό τους από το Θέατρο. 

Προβλήθηκε 625 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.