Ο Βρετανός κινηματογραφιστής Αλαν Πάρκερ, που σκηνοθέτησε τις ταινίες «Το Εξπρές του Μεσονυχτίου», «Ανήλικοι ριφιφίδες» (Μπάγκσι Μαλόουν), «Ο Μισισιπής καίγεται», «Εβίτα», πέθανε σε ηλικία 76 ετών, μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Βρετανός κινηματογραφιστής Αλαν Πάρκερ, που σκηνοθέτησε τις ταινίες «Το Εξπρές του Μεσονυχτίου», «Ανήλικοι ριφιφίδες» (Μπάγκσι Μαλόουν), «Ο Μισισιπής καίγεται», «Εβίτα», πέθανε σε ηλικία 76 ετών, μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Θρήνος στον κόσμο του ελληνικού τραγουδιού!
Η Εταιρεία GREEN PRODUCTIONS με λύπη ανακοινώνει, ότι λόγω των δύσκολων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, ακυρώνει όλες τις παραστάσεις της περιοδείας της παράστασης "ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ".
Η ΚΕ του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τον Γιώργη Φαρσακίδη, ταλαντούχο καλλιτέχνη και αφοσιωμένο αγωνιστή, στα ιδανικά του ΚΚΕ.
Η είδηση έγινε γνωστή με ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook.
Τρίτη 21 Ιουλίου 9 μ.μ. - ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ “Δ. ΚΙΝΤΗΣ”
Κυριακή 26 Ιουλίου 2020 - 9 μ.μ. - Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.
Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Βούρος.
15 Ιουλίου – 26 Σεπτεμβρίου ΘΕΑΤΡΑ ΒΡΑΧΩΝ «Μελίνα Μερκούρη» και «Άννα Συνοδινού»
Δευτέρα 27/7 στις 21:30 – Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής) – Ηλιούπολη
Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 και ώρα 09.15 μ.μ. - Δημοτικό θέατρο του Άλσους (Δ. Κιντής)
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 09.00 μ.μ. - Θέατρο Άλσους «Δημήτρης Κιντής»,
Με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη, συγκροτήθηκε 5μελής επιτροπή, που θα εισηγηθεί, θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει τις εκδηλώσεις, που θα διοργανώσει ο Δήμος Ηλιούπολης, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.
Η Θέμις Μαρσέλλου επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι με τη σπαρταριστή, οικογενειακή κωμωδία της Coline Serreau «Ένα μωρό για τρεις». Με τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Κώστα Αποστολάκη και τον Γιάννη Δρακόπουλο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους,
Ο σπουδαίος Ιταλός μαέστρος, Ένιο Μορικόνε πέθανε στα 91 του χρόνια. Νοσηλευόταν σε κλινική της Ρώμης.
Την τελευταία της πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης, σε ηλικία 89 ετών, η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου ύστερα από μακροχρόνια ασθένεια.
Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 - Δημοτικό Θέατρο Άλσους ''Δημήτρης Κιντής'' - Ηλιούπολη
''Όνειρο ζωής'' χαρακτηρίζει ο ίδιος ο 40χρονος Αιτωλοακαρνάνας Σεφ με πορεία 17 ετών στον χώρο, Γιώργος Παπαγιάννης με καταγωγή από την Γραμμένη Οξυά Ναυπακτίας το βιβλίο του...
Πέμπτη 23 & Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» και Τρίτη 28 & Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr