Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Ηλιάνας Βολονάκη, όσα Ορίζει Η Ζωή. Βασισμένο στη μητρότητα!

Άρτος και Θεάματα 27 Απριλίου 2021

Η Αμαρυλλίδα, η Φρύνη, η Μυριέλλα και η Αέλια. Συνομήλικες, με τις δικές τους ιστορίες, δήλωναν πώς πέρα από την εξωτερική καλοτυχία, αναζητούσαν τα συμπλέγματά τους με τη ψυχή.

Ένιωθαν μέσα τους κενές. Καθώς, επίσης, αγωνία και απόγνωση για το μέλλον.

Ήλπιζαν ο χρόνος να θάψει τις παλιές ιστορίες, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, η κατάσταση χειροτέρευε. Ρίζωσε μέσα τους και έγινε συνήθεια.

Τι ρόλο, να έπαιξε, άραγε, το Γιοχάνεσμπουργκ, στις ζωές τους και πώς βοήθησε η Αιθιοπία.

Τόσες μπλεγμένες ιστορίες, με ένα κοινό σκοπό!

Βιογραφικό συγγραφέως:

Η Ηλιάνα Βολονάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μετακόμισε στο Μεσολόγγι σε ηλικία 25 χρόνων. Σπούδασε Στέλεχος Τραπεζικών Εργασιών και Οργάνωση γραφείου χωρίς ποτέ να ασκήσει τα συγκεκριμένα επαγγέλματα. Ήταν ραδιοφωνική παραγωγός με την εκπομπή ψιθυρισματα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Είναι βραβευμένη συγγραφέας, καθώς τα βιβλία τους μιλούν για την αλήθεια!

Μάλιστα, το βιβλίο της: Λευκά περιστέρια, έχει γίνει και ντοκιμαντέρ.

Παραμύθι της κυκλοφορεί από το περιοδικό Κέφαλος, για το ημερολόγιο του. Πάντα δίπλα στο δίκιο και ενάντια στη βία, σε άτομα με καρκίνο και λευκοκυτταρική αναιμία.

Προβλήθηκε 1011 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2025: ''Σαρμάδες με ποντιακό μαύρο λάχανο και πλιγούρι, από το Άγιον Όρος''

Με ποντιακά μαύρα λάχανα που μάζεψε λίγα λεπτά πριν από το μαγείρεμα έφτιαξε αυτούς τους σαρμάδες με πλιγούρι ο πατέρας Γεώργιος στο κελλί του Αγίου Νικολάου.

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025: ''Καπόνια με πράσα, πατάτες και κρόκο Κοζάνης''

Τα καπόνια, που τους φθινοπωρινούς μήνες τα βρίσκουμε σε αφθονία σε μεγάλα ψαράδικα, συνδυάζονται με πράσα, πατάτες και κρόκο Κοζάνης σε ένα πολύ ωραίο και εύκολο φαγητό – η ίδια συνταγή γίνεται βέβαια και με μπακαλιάρο, λούτσο ή σκορπίνα.