Η Αμαρυλλίδα, η Φρύνη, η Μυριέλλα και η Αέλια. Συνομήλικες, με τις δικές τους ιστορίες, δήλωναν πώς πέρα από την εξωτερική καλοτυχία, αναζητούσαν τα συμπλέγματά τους με τη ψυχή.

Ένιωθαν μέσα τους κενές. Καθώς, επίσης, αγωνία και απόγνωση για το μέλλον.

Ήλπιζαν ο χρόνος να θάψει τις παλιές ιστορίες, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, η κατάσταση χειροτέρευε. Ρίζωσε μέσα τους και έγινε συνήθεια.

Τι ρόλο, να έπαιξε, άραγε, το Γιοχάνεσμπουργκ, στις ζωές τους και πώς βοήθησε η Αιθιοπία.

Τόσες μπλεγμένες ιστορίες, με ένα κοινό σκοπό!

Βιογραφικό συγγραφέως:

Η Ηλιάνα Βολονάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μετακόμισε στο Μεσολόγγι σε ηλικία 25 χρόνων. Σπούδασε Στέλεχος Τραπεζικών Εργασιών και Οργάνωση γραφείου χωρίς ποτέ να ασκήσει τα συγκεκριμένα επαγγέλματα. Ήταν ραδιοφωνική παραγωγός με την εκπομπή ψιθυρισματα και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Είναι βραβευμένη συγγραφέας, καθώς τα βιβλία τους μιλούν για την αλήθεια!

Μάλιστα, το βιβλίο της: Λευκά περιστέρια, έχει γίνει και ντοκιμαντέρ.

Παραμύθι της κυκλοφορεί από το περιοδικό Κέφαλος, για το ημερολόγιο του. Πάντα δίπλα στο δίκιο και ενάντια στη βία, σε άτομα με καρκίνο και λευκοκυτταρική αναιμία.

Προβλήθηκε 127 φορές

Πέθανε η πολυβραβευμένη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη

Την τελευταία της πνοή, σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, άφησε η Ολυμπία Δουκάκη, η πολυβραβευμένη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, που ξεχώρισε μέσα από ταινίες όπως οι «Ανθισμένες Μανόλιες» και το «Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού».

Όσκαρ 2021: Η απονομή των βραβείων Όσκαρ - Οι φετινοί νικητές

H 93η τελετή απονομής των Όσκαρ τελείωσε στο Union Station, τον εμβληματικό κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Λος Άντζελες, ο οποίος βρίσκεται 12 χλμ. μακριά από το Dolby Theater όπου διεξάγονται παραδοσιακά οι τελετές.