• paulou_dontia
  • kargas
  • vlachos_apofraxeis
  • syntrivani
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • little_bees
  • venchi
  • raxati
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • psinokaimetho
  • stamatiou_apofraxeis
  • petshopcorner
  • 3pigs
  • jason cafe
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • kids_party
  • dimi_fashion
  • anagnostou
  • enso_tatoo
  • Iraklis_Tsims
  • artina bakery
  • chrisalida
  • booze

Πέθανε ο αγαπημένος ''σκληρός'' του Χόλιγουντ, Φρεντ Γουορντ

Άρτος και Θεάματα 14 Μαϊου 2022

Ο βετεράνος ηθοποιός, Φρεντ Γουόρντ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Ο Γουόρντ, έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στα «The Right Stuff», «Tremors» και «Short Cuts».

Στην ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού δεν ανέφερε τις συνθήκες ή τα αίτια του θανάτου του. Αρκέστηκε να πει μόνο, ότι επιθυμία του Γουόρντ, ήταν να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

Γεννημένος στο Σαν Ντιέγκο, ο Φρεντ Γουόρντ, έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας. Αργότερα όμως, κατάλαβε ότι ανήκει στον κόσμο της υποκριτικής και αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Η πρώτη του δουλειά, ήρθε μετά από πολύ κόπο και αρκετές αποτυχίες. Ο Γουόρντ, έκανε την παρθενική του εμφάνιση σε τηλεταινία του Ρομπέρτο ​​Ροσελίνι, το 1974 για τον Ντεκάρτ.

Το Χόλιγουντ τον έμαθε περισσότερο ως «ληστή τραπεζών», αφού ο ρόλος του δραπέτη, Τζον Άνγκλιν, ήταν καθοριστικός για την καριέρα του. Οι ρόλοι που ενσάρκωνε ήταν περισσότερο γνωστοί για την σκληρότητά τους.

Ο Γουόρντ, έγινε ένας από τους πιο αγαπημένους «κακούς» της έβδομης τέχνης, μέσα από τους ρόλους του στο «Southern Comfort» ως δολοφόνος δεκανέας Ρις, ως κτηνίατρος του Βιετνάμ στο «Uncommon Valor» και στο «The Right Stuff» ως ελαττωματικός αστροναύτης Γκας Γκρίσομ.

www.protothema.gr

Προβλήθηκε 648 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026: ''Πολίτικη σαλάτα''

Ακολουθήστε τη συμβουλή του σεφ, δηλαδή να τρίψετε με τα χέρια το λάχανο και το καρότο με τη βινεγκρέτ, ώστε τα σκληρά αυτά λαχανικά να μαραθούν και να νοστιμίσουν, προτού προσθέσετε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Η συνταγή της ημέρας, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2026: ''Μπριζόλες γάλακτος με σάλτσα πράσινης ελιάς και φασκόμηλου''

Αυτή η σάλτσα είναι δυναμίτης γεύσης. Και πώς να μην είναι; Έχει φασκόμηλο, κάππαρη, λεμόνι και ελιές. Δίνει άρωμα και ωραία ένταση στις μοσχαρίσιες μπριζόλες στο τηγάνι.