''Συναγερμός'' έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ, καθώς ένας 27χρονος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μοσχάτου.
''Συναγερμός'' έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ, καθώς ένας 27χρονος εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μοσχάτου.
Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ολοκληρώθηκαν το τριήμερο πανηγύρι επί τη μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Ηλιούπολη.
Δείτε παρακάτω όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.
Η δημοσιογράφος Ευαγγελία (Λία) Παπαδάκη πέθανε την Δευτέρα (16.07.2018) από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 50 ετών.
Δηλώνω αμαθής. Ένεκα αυτής της αμάθειάς μου, φαίνεται να μην κατανοώ και, συνεπώς, να παρεξηγώ τις σπουδαίες επιλογές της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα στα εθνικά θέματα, όπως αυτές άρχισαν να ξετυλίγονται με την πρόσφατη «Συμφωνία των Πρεσπών», και έπεται συνέχεια.
Σε καραντίνα βρίσκονται τέσσερις περιοχές της χώρας μετά από απόφαση του ΚΕΕΛΠΝΟ – Έκτακτα μέτρα αποκλεισμού από την αιμοδοσία
Ο 20χρονος μπακ χαφ έχει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό, καθώς έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ατρόμητου, αλλά και από την Νέα Ιωνία.
Ο Μαρίνος Πατινιώτης, ένα δεκαεπτάχρονο ταλέντο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου, εντάσσεται στο δυναμικό της ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης
Ο Α.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τη Κατερίνα Κοντολέων στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών.
Να κάνουμε την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής, δημιουργική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
Η Ηλιούπολη θα είναι από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα...
Τον απόλυτο τρόμο σκόρπισε μία γυναίκα σε Άγιο Δημήτριο και Άλιμο -Πλησίασε μητέρα σε πολυσύχναστο σημείο, χαράκωσε το αγοράκι της που είναι μόλις δυόμιση μηνών με αιχμηρό αντικείμενο που έκρυβε τα χέρια της κι εξαφανίσθηκε στο πλήθος.
Πυρά κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και της πρέσβειρας στα Τίρανα κ. Σουράνης, εξαπέλυσαν τα παιδιά πεσόντων στο έπος του 1940, με επιστολή τους στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Μια ακόμη μεταγραφική κίνηση για τον ΑΣ Ηλιούπολης ενόψει του πρωταθλήματος της Β εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της 29 χρονης διαγώνιας, Αννας Κουμβάκη.
Σε ανακοίνωσή της, η συλλογικότητα καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο «το συστηματικό, ανηλεή και χυδαίο εκφοβισμό που ασκήθηκε επί μακρόν στο 14χρονο μαθητή από την Αργυρούπολη», ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του την Κυριακή 8 Ιουλίου
Κατάφεραν το ακατόρθωτο στην ΕΡΤ. Να έχουν ζημιά ακόμα και από το χρυσοφόρο Μουντιάλ!
Ενημέρωση από ΕΥΔΑΠ
Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου 2018, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, συνελήφθησαν συνολικά -3.671 - άτομα και ειδικότερα...
Την ώρα που η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη παραγωγικής εργασίας, οι μισθοί μειώθηκαν σε όλο τον ιδιωτικό τομέα το 2018 σε σχέση με το 2017 και έφτασαν στα 328,25 ευρώ για το 30% των εργαζόμενων εκεί- με μερική απασχόληση κι όλας- ενώ στο δημόσιο, υπηρεσίες διπλοπληρώνουν χαριστικά επιδόματα των 400 ευρώ (γρηγορόσημα) ακόμα και σ εκείνους που δεν δικαιούνται τίποτε!
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































