Το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 19χρονο αριστ. μπακ-χαφ ποδοσφαιριστη ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΠΑΝΗ
Το Δ.Σ του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου 19χρονο αριστ. μπακ-χαφ ποδοσφαιριστη ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΠΑΝΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 74χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενος για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης σε βάρος παθόντος που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη
(Επειδή πολλοί μας ρωτούν για την ισχύουσα νομοθεσία και την απαιτούμενη διαδικασία προκειμένου να εγκριθεί η κοπή ενός δέντρου)
Η καθιέρωση του συστήματος της απλής αναλογικής στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ψηφίστηκε από 161 βουλευτές ενώ 11 καταψήφισαν τα δύο σχετικά άρθρα.
Η δημοφιλής, διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Ιουλίου, στις 21:15, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής» Ηλιούπολης.
Για την τοποθέτηση τριών βομβών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ενημέρωσε άγνωστος νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης.
Την 24χρονη γκαρντ Μαρία Νεαρχάκου από τον Προφήτη Ηλία απέκτησε ο Γ.Σ.Ηλιούπολης.
Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένης δράσης και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ταξί), που πραγματοποιήθηκαν στις 10 και 11.07.2018, ελέγχθηκαν συνολικά -148- οδηγοί ταξί και βεβαιώθηκαν συνολικά -47- πειθαρχικές παραβάσεις του Κανονισμού Λειτουργίας των ΤΑΞΙ.
Όταν ο ήλιος δύει, στον ουρανό εμφανίζονται τα πιο όμορφα χρώματα. Αυτή τη μαγική ώρα ο Μάνος Ατζαράκης και η Βένια Αντωνίου περιπλανήθηκαν στο ακρωτήρι και κατέγραψαν μοναδικές εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί...
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. - ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
Ο Δήμος Ηλιούπολης προχώρησε σήμερα στην κατεδάφιση παράνομων κτισμάτων που βρίσκονταν στην δασική περιοχή του Υμηττού άνωθεν της Αγίας Μαύρας.
Με ανταποδοτικό αντίτιμο, καθώς και δωρεάν εισιτήρια και κάρτες θα επιβραβεύονται για την ανακύκλωση συσκευασιών οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς της πρωτεύουσας,
Οι χρήστες που μολύνθηκαν κοινοποιούν κάθε λίγα λεπτά μια εικόνα που αποτελείται από οκτώ φωτογραφίες των φίλων τους, με τα ονόματά των λογαριασμών τους, και τον τίτλο «Προφίλ επισκεπτών»
Είναι αρκετά χρόνια τώρα που η Γερμανία έχει στήσει ένα παραμάγαζο στα δυτικά Βαλκάνια, μια παρασυναγωγή που κατά καιρούς συγκαλεί, ώστε να συντονίζει, να διευθετεί και να εντέλλεται τους «βλαχοσυμπέθερους» τύπου Βοσνίας
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία του Αλίμου, η είδηση πως συνελήφθη γνωστός προπονητής Μπάσκετ, ο οποίος απαίτησε από παίκτη της ομάδας του χρηματικό ποσό για να τον αφήσει… «ελεύθερο».
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr

































