Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται πλέον η νέα δημοτική συγκοινωνία, που απέκτησε για πρώτη φορά ο Δήμος Γλυφάδας, μετά από πολύμηνη προσπάθεια της δημοτικής αρχής.
Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται πλέον η νέα δημοτική συγκοινωνία, που απέκτησε για πρώτη φορά ο Δήμος Γλυφάδας, μετά από πολύμηνη προσπάθεια της δημοτικής αρχής.
Στη συνάντησή τους την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κ. Χρήστο Καπάταη, οι Δήμαρχοι Αγ.
Σε συνέχεια του έκτακτου λίγο νωρίτερα , oι Χ. Φράγκου και Π.
Η διάSOSη είναι μια ταινία μικρού μήκους / ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από τους μαθητές του Στ1 τμήματος του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου και αφορά στο Ρέμα της Πικροδάφνης. Υπόθεση: Μια ομάδα μαθητών δημοτικού μαζί με τη δασκάλα τους πηγαίνουν να γνωρίσουν τις ομορφιές του ρέματος της Πικροδάφνης και να το καθαρίσουν.
Την απόφασή του να παραιτηθεί από τις θέσεις του αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου ανακοίνωσε στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη ο Αντώνης Καφετζόπουλος.Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τον κ.
Με συλλυπητήρια μηνύματα προς τους συγγενείς και τους οικείους της συναδέλφου Μαρίας Παπουτσάκη, κόμματα και οργανώσεις με τους οποίους είχε συνεργαστεί ή έρθει σε επαφή κατά την πολυετή δραστηριότητα της στον δημόσιο βίο μέσα από την επαγγελματική της ιδιότητα, εκφράζουν τη λύπη τους για τον πρόωρο χαμό της. «Η Μαρία Παπουτσάκη άφησε πίσω της ένα πλούσιο δημοσιογραφικό έργο, επιδεικνύοντας ήθος και μαχητικότητα», επισημαίνει στο αποχαιρετηστήριο προς την Μαρία μύνημα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους της».
Επαναφορά στον υπολογισμό των συντάξεων, με το νόμο «Λοβέρδου ? Κουτρουμάνη» αποκαλύπτουν οι οδηγίες κρυφής εγκυκλίου που εξέδωσε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στις 7 Ιανουαρίου του 2016, χωρίς ποτέ να αναρτηθεί στη «Διαύγεια», παρά στάλθηκε μόνο στα γραφεία των αρμοδίων Υπουργών και στις αρμόδιες Διευθύνσεις του Δημοσίου και άλλων Ασφαλιστικών Ταμείων, προκειμένου να προχωρούν στην έκδοση αποφάσεων έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο με το Νέο Ασφαλιστικό.
Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων Μαθητών Περιφέρειας Αττικής. .
Με τη δράση «Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη» συνεχίζεται η καμπάνια «Πιάσε το χέρι μου», που διοργανώνουν από κοινού οι Δήμοι Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας / Νέας Ιωνίας, σε συνεργασία με την «Εφημερίδα των Συντακτών», την «Αλληλεγγύη για Όλους» και το δίκτυο μεταναστριών στην Ελλάδα «Μέλισσα». Θέμα της συζήτησης που πραγματοποιείται την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 7 μ.
Βόμβα πολλών μεγατόνων έσκασε στη γιορτή της πίτας του ΕΝΑΚ του Δημήτρη Πανταζόπουλου από τον παριστάμενο πρώην Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Θόδωρο Γεωργάκη.
Συνέντευξη τύπου εφ? όλης της ύλης παραχώρησε στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Ηλιούπολης.
Λίστα των διορισμών κομματικών στελεχών και συγγενών που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Δ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει το πόστο της ως Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης η πρώην εφέτης Μάρη Ζεντελή - Παπασπύρου, αντικαθιστώντας τον Λέανδρο Ρακιντζή ως η νέα ''σιδηρά κυρία'' ενάντια στη διαφθορά. Η νομικός με καταγωγή από τον Πόρο, διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, αλλά και πολιτική δράση, καθώς ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2011, ενώ είχε εκλεγεί και Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στην Περιφέρεια Αττικής.
Εκδήλωση του Δήμου Ηλιούπολης την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 06.30 μ.
Ο Δήμος Ηλιούπολης μετά από μια ανοιχτή και κυρίως Δημοκρατική διαδικασία διαλόγου με τη κοινωνία αποφασίζει τη μεταφορά του τέρματος του 237. Είναι αδιανόητο για το Δήμο να μην ικανοποιεί μια τέτοια πάνδημη απαίτηση των πολιτών.
Το θέμα της ημέρας προφανώς είναι οι ξεκαρδιστικές/σιχαμερές δηλώσεις του Ιάσωνα Σχινά-Παπαδόπουλου, γραμματέας της μνημονιακής πλέον Νεολαίας Σύριζα, ο οποίος για να μας δικαιολογήσει το πως βρέθηκαν η μάνα του, ο αδερφός του και η κολλητή του να προσλαμβάνονται για να δουλέψουν για το κράτος μας λέει διάφορα, όπως το πόσα χρόνια τρέχει σε κινητοποιήσεις, το τι λαϊκή ηρωίδα είναι η μάνα του και πόσο κουράστηκε ο αδερφός του στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ το 2008 (αλήθεια). Το ξεκαρδιστικό/σιχαμερό στοιχείο αυτών των δηλώσεων, είναι πως ο Σχινάς-Παπαδόπουλος (έχω μια έμφυτη αντιπάθεια για τους ανθρώπους με δύο επώνυμα, το παραδέχομαι) επικαλείται το οικογενειακό του παρελθόν και το τι έκανε η γιαγιά του και διάφοροι συγγενείς στην Εθνική Αντίσταση, προκειμένου να δημιουργήσει μια αίσθηση δικαίωσης για το ΣΥΡΙΖΑικό αυτορουσφέτωμα.
Ο Πρωθυπουργός αναγνωρίζει ότι κομματοκρατία και οικογενειοκρατία στο Δημόσιο παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες, και για αυτό τον λόγο διόρισε και την..
Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου προωθεί τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα Εθελοντισμού για όλους τους πολίτες.
Δεκάδες καρκινοπαθείς έμειναν σήμερα χωρίς θεραπεία στο "Λαϊκό" νοσοκομείο καθώς έχουν αδειάσει τα ράφια του φαρμακείου του, αλλά και άλλων δημόσιων Νοσοκομείων, όπως καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας, που κάνει λόγο για πρωτοφανή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη φαρμάκων, στα δημόσια νοσοκομεία.«Σήμερα στο νοσοκομείο "Λαϊκό", παρατηρήθηκε μεγάλη έλλειψη χημειοθεραπευτικών φαρμάκων και δεκάδες καρκινοπαθείς δεν έκαναν την προγραμματισμένη θεραπεία τους.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































