Το γράψαμε χθες...
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
9Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ.
Μήνυση κατάθεσε εις βάρος του Σεμέδο μια 28χρονη Πορτογαλίδα, η οποία ισχυρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής την χτύπησε πάνω σε καβγά εχθές το βράδυ στη Γλυφάδα.
Πρόκειται για την υλοποίηση, εκ μέρους των Υπουργείων Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του μέτρου που είχε ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2021, αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
Εξαιτίας του παράλληλου εορτασμού στο εξωκλήσι του Αγίου Βασιλείου στην ενορία Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, από χρόνια έχει καθιερωθεί η ευλογία του νέου έτους να γίνεται την δεύτερη ημέρα του.
Η μικρή τυφλή σκυλίτσα που είχε κάνει 10 χλμ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για να φτάσει στα χέρια του ανθρώπου που τη φρόντιζε, βρέθηκε δηλητηριασμένη λίγες μέρες μετά.
ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. - Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19)
Δάκρυα για τον χαμό της νεαρής φοιτήτριας με το αγγελικό πρόσωπο που έσβησε στην άσφαλτο μαζί με τον 27χρονο Παντελή - Συγκινεί ο αποχαιρετισμός των φίλων της
Από 10 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα είναι φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.
Ο Μητροπολίτης ήταν ανεμβολίαστος και πολέμιος του εμβολίου, και μάλιστα όταν η κατάσταση του είχε αρχίσει να επιδεινώνεται, είχε αρνηθεί να μπει στο νοσοκομείο, και μετά είχε αρνηθεί να μπει σε ΜΕΘ.
Σημαντικές απώλειες έφεραν στο ελληνικό θέατρο οι πρώτες ώρες του 2022 καθώς εκτός από τον Φούλη Μπουντούρογλου πέθανε και η καταξιωμένη ηθοποιός Σοφία Μιχοπούλου
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Τέσσερις Δήμοι της Αττικής ''υιοθετούν'' πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας έλεγε το δελτίο τύπου τον Οκτώβριο του 2021.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































