Tag: Ηλίου

Με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, τιμά η Ρωσία την 76η επέτειο από τη νίκη της Σοβιετικής Ένωσης επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Θύμωσε η υπουργός Μενδώνη με τη Liberationπου έγραψε ότι έκανε την Ακρόπολη «ποδηλατόδρομο ή πίστα για σκέιτμπορντ» και της απάντησε η… Monde ότι το τσιμέντωμα του ιερού βράχου είναι «ιεροσυλία».

Ένας κενολόγος, κήρυκας του νεοφιλελευθερισμού, «Ήχος στεκάμενος κούφιος.». (Γ. Σεφέρης). Ένας κυβερνήτης, που κυβερνά, καταγγέλλοντας τους προηγούμενους (όχι άδικα μερικές φορές), για την δική του ανικανότητα να αντιμετωπίσει και να λύσει τα προβλήματα της χώρας.

Μια συγκινητική εξομολόγηση έκανε η Εριέττα Κούρκουλου, με αφορμή ενέσεις γονιμότητας που της περίσσεψαν και θέλησε να δώσει σε follower της.

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό αμφιθέατρο που βρίσκεται στο παρκάκι δίπλα από το 15ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης, πλησίον του ΚΥΤ (Ηρώων Πολυτεχνείου & Θράκης).

Χθες το μεσημέρι της Παρασκευής, τρεις συγγενείς του που επέβαιναν σε ένα μαύρο Audi και τον έψαχναν, όταν τον είδαν, προσπάθησαν να τον βάλουν στο αυτοκίνητο, αλλά αυτός λόγω του προβλήματος, δεν τους αναγνώρισε και αντιστάθηκε.

Ανοίγουν από σήμερα Σάββατο 8 Μαΐου οι οργανωμένες παραλίες και τα beach bar, χωρίς μουσική και με αποστάσεις φυσικά ανάμεσα στις ομπρέλες. Τι κωδικό στέλνουμε στο 13033 για να πάμε στη θάλασσα.