• kargas
  • chrysallida_new
  • ispecs
  • raxati
  • paulou_dontia
  • venchi
  • lampros_odontiatros
  • little_bees
  • syntrivani
  • vlachos_apofraxeis
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • kids_party
  • petshopcorner
  • chrisalida
  • dimi_fashion
  • 3pigs
  • artina bakery
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • stamatiou_apofraxeis

Tag: Ηλιούπολης

Στον καθορισμό των Δήμων και Συνδέσμων Δήμων που χρηματοδοτούνται για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, καθώς και του ύψους χρηματοδότησης για το έτος 2018

Μετά την κίνηση της διοίκησης να ειδοποιήσει τις τρεις ξένες (Γκλιγκόροβιτς, Κομλενοβιτς, Ποτοκαρ) ότι λογω οικονομικών προβλημάτων, είναι ελεύθερες να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, στο «κάδρο» μπήκε και η Άννα Σπανού.

Μπορώ να καταλάβω ότι ο διάβολος δεν γιορτάζει Χριστούγεννα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιος διάβολος ανακατεύτηκε και χριστουγεννιάτικα μας έκανε κόλαση.

2,5 εκ. ? για νέα έργα ασφαλτοστρώσεων στην Ηλιούπολη! Με την έγκριση 2 εκατομμυρίων ? από την Περιφέρεια Αττικής για έργα ασφαλτοστρώσεων και με την υπογραφή της σύμβασης ύψους 500.

«Ένα όνειρο που το παλέψαμε και το κερδίσαμε με ορθή τεκμηρίωση και ενημέρωση όλων των αρμοδίων και ενδιαφερομένων μελών, γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος

Ο προϋπολογισμός του Δήμου αλλά και κάθε προϋπολογισμός συντάσσεται ή πρέπει να συντάσσεται αποτυπώνοντας όλα τα οικονομικά μεγέθη και όσο πιο κοντά στις πραγματικές αξίες που αναφέρεται!