Δήλωση του Νίκου Πυρουνάκη,επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδαςσε σχέση με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίαςστη Δ.Ο.
Δήλωση του Νίκου Πυρουνάκη,επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γλυφάδαςσε σχέση με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίαςστη Δ.Ο.
H Παγκόσμια Ημέρα Τέχνης (World Art Day) καθιερώθηκε το 2012 από τον Διεθνή Οργανισμό Τέχνης (IAA), με τη διακήρυξη της Γκουανταλαχάρα, μετά από πρόταση της Τουρκίας. Έκτοτε, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Απριλίου, ημερομηνία γέννησης του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Καλούνται οι εκπρόσωποι των Παρατάξεων και των Κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 καθώς και στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 όπως παραβρεθούν την Τρίτη, 15/4/14, στις 18.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου, όπου θα συνεδριάσει η Διαπαραταξιακή- Διακομματική Επιτροπή, για τη λήψη απόφασης, σε σχέση με την κατανομή των χώρων του Δήμου και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών από τις Παρατάξεις και τα Κόμματα, για τις ανάγκες προβολής τους ενόψει των επικείμενων εκλογών.
Για τον ψαγμένο φίλαθλο που θέλει να ενημερώνεται άμεσα για τους αγώνες και τα Πρωταθλήματα της Ε.Π.
Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των ατόμων με αναπηρεία με αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας.
Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς κατεβαίνει Αντιπεριφερειάρχης με τον Γιάννη Σγουρό. Το μήνυμα του.
Φόρο που θα φτάνει ακόμη και τα 1.200 ευρώ θα πληρώσουν άνεργοι που συμμετείχαν σε προγράμματα κατάρτισης όπως αυτό των πολυδιαφημιζόμενων voucher και λάμβαναν μηνιαία αμοιβή περίπου 500 ευρώ σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Οικονομικών για την συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης αφού τα εισοδήματα αυτά των ανέργων θα ενεργοποιήσουν αυτόματα τα ελάχιστα τεκμήρια διαβίωσης των 3.
Να καταβάλουν μέρος του μισθού τους για την οικονομική ανάκαμψη της εταιρείας καλούνται οι εργαζόμενοι της «Ηλεκτρονικής Αθηνών». Ειδικότερα, σύμφωνα με τον 902 που δημοσιεύει σχετικό έγγραφο η καταβολή προτείνεται να γίνει τμηματικά, δηλαδή να δοθεί απ' τους εργαζόμενους το 1/4 του μισθού του Απρίλη, το 1/4 του μισθού του Ιούλη και το 1/2 του μισθού του Δεκέμβρη.
Σκληρή ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής, αναφερόμενος στον τρόπο κάλυψης της απεργιακής κινητοποίησης για τη δουλειά τις Κυριακές, από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωσή του: H ξεφτίλα του ΑΠΕ ΜΠΕ δεν έχει τελειωμό.
Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» κλείνει δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα που προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στους κατοίκους που κινούνται πολλές φορές κάτω από τα όρια της αξιοπρεπούς διαβίωσης. Ειδικά στον Δήμο της Γλυφάδας με την αυτοθυσία των εργαζομένων στο πρόγραμμα και παρά τις σημαντικές δυσκολίες που έχουν ανά καιρούς αντιμετωπίσει, εξυπηρετούνται πάνω από 70 οικογένειες σε μηνιαία βάση.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2 - 0 ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Ήττα για τον ΦΩΣΤΗΡΑ μέσα στη Πετρούπολη. Στους 45 βαθμούς και την 8η θέση.
Την πρώτη απεργία στη σκλαβωμένη Ευρώπη του 1942, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία των «τριατατικών» εργαζόμενων στα Ταχυδρομεία-Τηλεγραφεία-Τηλεφωνεία (ΤΤΤ) στην Αθήνα της Κατοχής και επεκτάθηκε σε ολόκληρο το Δημόσιο Τομέα, τιμούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, σε ειδική εκδήλωση που διοργανώνουν τη Μ. Δευτέρα.
Οι εργασίες ξεκίνησαν στις 7.00 το πρωί και θα συνεχιστούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι να τοποθετηθούν οι νέες, με το όνομα της ΝΕΡΙΤ.
Τη Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου, στις 10:00, θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις ευρωεκλογές.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης περιμένει τους μικρούς της φίλους, τη Μεγάλη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα σε μία συνάντηση με τον Πρασινούλη!!! Όλοι ξέρουμε πως το δάσος είναι ζωή. Πού βρίσκεται όμως η καρδιά του; Εκεί που κανείς δεν φαντάζεται.
Δημήτρης Παρράς Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Η συνεχής παρουσία μου στα κοινά της πόλης όλα αυτά τα χρόνια με αναγκάζει μπροστά στην προσεχή αναμέτρηση των Δημοτικών Εκλογών να πάρω σαφή θέση χωρίς αστερίσκους και αποσιωπητικά.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























