Αυτό το βρήκαμε στο site του Ο.
Αυτό το βρήκαμε στο site του Ο.
Το άκουσα σε παρέα και μου άρεσε. Έτσι απλά μου άρεσε.
Το Μάιο του 2012 με τρόμο διαπιστώσαμε οτι στα πλαίσια της "ανάπλασης" της πλατείας Βεάκη στην Ηλιούπολη, κόπηκαν όλα τα δέντρα! Και τα 42..
Διάβασα την ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Ιατρού στο επάγγελμα κ. Χρήστου Γιαννάκη για πρόγραμμα δωρεάν εξέτασης μαστού που ΞΕΚΙΝΑΕΙ η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 30/10/2014 ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΗ ΠΛ.
Οι καταθέσεις στεφάνων στο Ηρώο έχει τελειώσει . Η καθιερωμένη τελετή στο Ηρώο έχει τελειώσει! Οι επίσημοι κατευθύνονται προς την εξέδρα από όπου θα παρακολουθήσουν την παρέλαση.
Όποιος καταφέρει να περάσει καροτσάκι ΑμΕΑ από εκεί κερδίζει «χρυσούν Ωρολόγιο»!!! Οι κάδοι καταλήξανε στο σημείο που βλέπετε στη φωτογραφία γιατί κάποιοι δεν τους θέλανε μπροστά στο σπίτι τους. Ο Δήμαρχος τους έκανε το χατίρι, τους πήγε αλλού! .
Τα Παιδικά Χωριά SOS ζητούν την βοήθειά μας: Για άλλη μια φορά θέλουμε να ζητήσουμε την πολύτιμη βοήθειά σας. Αυτό το χρονικό διάστημα οι ανάγκες μας σε τρόφιμα είναι μεγάλες και δυσκολευόμαστε να καλύψουμε τις ποσότητες που χρειαζόμαστε για να στηρίξουμε τις οικογένειές μας.
Τετρακόσιοι μαθητές και των δύο σχολείων στεγάζονται σε ένα κτίριο που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ενός μόνο σχολείου. Πέντε από τις σχολικές αίθουσες διαχωρίζονται μεταξύ τους με γυψοσανίδα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται το μάθημα των παιδιών, μιας και η μια αίθουσα ακούει την άλλη.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ* Είναι βασικό καθήκον της πολιτείας να τηρεί την κοινωνική δικαιοσύνη και να αναλάβει την ευθύνη τόσο για τις οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες που εμποδίζουν ή αδικαιολόγητα καθιστούν αδύνατη την εξασφάλιση όρων αξιοπρεπούς διαβίωσης και την άσκηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων. Το κράτος είναι αναγκαία προϋπόθεση πραγμάτωσης της κοινωνικής δικαιοσύνης Στις διάφορες συμβάσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το άτομο βρίσκεται στο επίκεντρο και αποτελεί υπέρτατη αξία.
Ιδιαίτερο στοιχείο στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής για το 2015 αποτελεί η ενίσχυση με 13,1 εκατ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣΠ Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ ΗΟ Δήμαρχος Ηλιούπολης σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και να παρακολουθήσετε την παρέλαση.Η επίσημη δοξολογία θα τελεστεί τη Tρίτη 28 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10.
Το 4ο Λύκειο Ηλιούπολης έχει 360 μαθητές και είναι εδώ και χρόνια το δεύτερο μεγαλύτερο Λύκειο της πόλης μας. Στον ίδιο χώρο, με σχεδόν ανάλογο μαθητικό πληθυσμό, συστεγάζεται και το 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης.
Είχα να πάω πάρα πολλά χρόνια. Ισως από τις σχολικές εκδρομές (.
Από δημοσιογραφικές πληροφορίες στην ηγετική ομάδα των 200 στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ενεργοποιούνται για τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης «σοσιαλιστικού χαρακτήρα» ηγούνται οι : Χρήστος Σπίρτζης Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Γιώργος Δέδες υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου , Σπύρος Παπασπύρος πρώην Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Καββαθάς Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕ, Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης και Τζανέτος Καραμίχος Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ. Πριν ξεκινήσει η «κίνηση» μπήκε στα βάσανα μετά τις καταγγελίες για το υψηλόβαθμο στέλεχος της κίνησης Πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ.
Με ερώτησή τους στη βουλή προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη (μέλος της δημοτικής κίνησης ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ), Μαρία Κανελλοπούλου και Μάνια Παπαδημητρίου, αναφέρονται στην καταστρατήγηση -από πλευράς ΜΑΚΡΟ- της δικαστικής απόφασης που επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου δύο φορές τον μήνα (1η και 3η Πέμπτη) καθώς και το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου. Ερωτούν, μεταξύ άλλων, αν ο υπουργός ?θα εξασφαλίσει, ως οφείλει, την ελεύθερη άσκηση των θρησκευτικών δικαιωμάτων των πολιτών στο ιστορικό μνημείο του βυζαντινού ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, καθώς και την είσοδο των πολιτών, ώστε να μην αποκόπτονται από την γνώση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς;? Το πλήρες κείμενο της ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ είναι: 24.
Τέλος στη δημόσια υγεία όπως τη γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα. Πλέον όλο το ΕΣΥ περνά στα χέρια μιας ιδιωτικής εταιρίας.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























