• syntrivani
  • raxati
  • little_bees
  • chrysallida_new
  • kargas
  • paulou_dontia
  • ispecs
  • lampros_odontiatros
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • chrisalida
  • anagnostou
  • skoumis_metaforiki
  • artina bakery
  • petshopcorner
  • stamatiou_apofraxeis
  • psinokaimetho
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • booze
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis
  • Iraklis_Tsims
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • moutrakia.kids.tv
  • 3pigs

Tag: Κω

Ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου και της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, διακηρύσσοντας εμφαντικά, ότι δεν θα ανεχθεί και δεν θα επιτρέψει να γίνει πράξη η φημολογούμενη ενσωμάτωση των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ της Αργυρούπολης με εκείνα της Γλυφάδας, όπου κάποιοι, όπως δήλωσε, επιδιώκουν να έχουν εκεί την τελική έδρα του, εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα λίγων, αδιαφορώντας για τους πολλούς ανήμπορους εργαζόμενους, συνταξιούχους και άνεργους συμπολίτες μας! Μιλώντας την Δευτέρα το βράδυ, 30-8-13, στο Α ΚΑΠΗ ενώπιον μίας όντως εντυπωσιακής συγκέντρωσης ? συζήτησης ? διαμαρτυρίας των κατοίκων της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, που ο ίδιος προκάλεσε, αναφέρθηκε αναλυτικά στο κρίσιμο αυτό θέμα, που, όπως τόνισε: «ενώ ήταν σε γνώση της δημοτικής αρχής, αν εμείς το αφήναμε να εξελιχθεί και δεν δράσουμε τώρα όλοι μαζί αποφασιστικά, αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες όχι μόνο για τους ασφαλισμένους, συνταξιούχους και ανέργους μας, αλλά και για την ίδια την πόλη.

Φρένο στη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών που, σύμφωνα με το δικηγόρο που χειρίζεται την υπόθεση αντανακλά και σε αυτή των δημοτικών αστυνομικών, βάζει με απόφασή του ο πρόεδρος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με χθεσινή του απόφαση επί σχετικής αίτησης καθηγητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική του επιστολή στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ο δικηγόρος Α.

Μπορεί η μέρα αυτή, πρωτομηνιά του Οκτώβρη, να έχει αφιερωθεί στην τρίτη ηλικία, ήτοι στα εν Ελλάδι περήφανα γηρατειά, ωστόσο έχει σημειωθεί και ως μέρα απώλειας για τον καλλιτέχνη που σημάδεψε τουλάχιστον τα παιδικά χρόνια πολλών από εμάς. Την 1η Οκτωβρίου 2003 έφυγε από τη ζωή ο δημιουργός των εικαστικών στοιχείων των «Καλών Παιδιών» αλλά και του Μίμη και της Λόλας, που πρωταγωνίστησαν στο Αλφαβητάρι της δικής μου γενιάς.

Εκφράζοντας την διαφωνία τους στο κλείσιμο του Πανεπιστημίου Αθηνών και επισημαίνοντας την αναγκαιότητα άμεση επαναλειτουργίας τους οι πρώην Πρυτάνεις του Ιδρύματος : Μιχάλης Σταθόπουλος, Πέτρος Γέμτος, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Χρίστος Κίττας και Δημοσθένης Ασημακόπουλος μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση : «Έχοντας διοικήσει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών οι υπογράφοντες πρώην πρυτάνεις θεωρούμε χρέος μας να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη και να βοηθήσουμε να επαναλειτουργήσει το Πανεπιστήμιο, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή με ολόκληρο το διοικητικό προσωπικό να απεργεί λόγω της απόφασης να απολυθούν 500 διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου. 1.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ !   28/9/2013   Μετά τις υπουργικές αποφάσεις που ανακοινώθηκαν στις 9 και 16 Σεπτέμβρη που αφορούν τα ολοήμερα τμήματα, δημιουργία τμημάτων με 28 μαθητές στην πρωτοβάθμια και άλλες υποστηρικτικές δομές του σχολείου, τμήματα ένταξης κλπ, το Υπουργείο Παιδείας τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα τη λειτουργία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα με την εγκύκλιο: ? Ανοίγει ο δρόμος για να κλείσουν τα ολοήμερα τμήματα στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

  του Κωνσταντίνου Φίλη.   Παρότι δεν το συνηθίζω, θα μοιραστώ, χωρίς να κατανομάσω πρόσωπα και καταστάσεις, μία προσωπική εμπειρία, αρκετά επίκαιρη μετά τα τελευταία γεγονότα που φαίνεται να μας ξυπνούν από το λήθαργο και τη λήθη.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο και τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Δάφνης -Υμηττού, που εδρεύουν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 5 και Αβέρωφ στη Δάφνη, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΔΑΦΝΗ -ΥΜΗΤΤΟΣ Πολιτισμός 2013», θα πραγματοποιήσουν συλλογή φαρμάκων την Τρίτη 1 και την Παρασκευή 4 Οκτώβρη στις 8:00 μ.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΙΑ (όχι η ΝΔ) μας καλούν να παρευρεθούμε, με μαζική παρουσία σήμερα, στις 6 το απόγευμα, στην αντιφασιστική συγκέντρωση και συναυλία κατά των ναζιστικών και φασιστικών πράξεων της χρυσής αυγής!..

Μετά από τρία και πλέον χρόνια άκαρπων συζητήσεων και υποσχέσεων, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) , σε συνάντηση που είχε στη Λέσβο με θέμα τον «Καλλικράτη», πήρε την πρωτοβουλία - σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και τους τοπικούς φορείς - να κάνει παρέμβαση και να πιέσει προς την κατεύθυνση της διάσπασης του ενός Καλλικράτειου Δήμου σε περισσότερους, για το καλό του νησιού και των κατοίκων του. Ήδη από τα τέλη Αυγούστου κι εν όψει του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών που πρόκειται να κατατεθεί, η ΟΛΣΑ είχε αποστείλει έγγραφο προς τους συλλόγους μέλη της, ζητώντας τους να υπογράψουν και να της στείλουν συγκεκριμένο πρακτικό το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσει να κινηθεί πιο δυναμικά.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (πρώην ΙΚΑ) Με αίσθημα ευθύνης, όπως  πράττουμε για κάθε σοβαρό ζήτημα του δήμου, ανακοινώνουμε στους δημότες και κατοίκους, ότι σύμφωνα με κύκλους του ΕΟΠΠΥ, συζητείται το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν τα τοπικά πολυϊατρεία του στην Αργυρούπολη (πρώην ΙΚΑ) με εκείνα της Γλυφάδας, όπου θα θέλουν να βρίσκεται τελικά η έδρα τους! Αυτό θα σημαίνει, ότι χιλιάδες  ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, του δήμου μας, θα αναγκάζονται, καταταλαιπωρούμενοι, να πηγαίνουν στην Γλυφάδα για τις ιατρικές πράξεις τους.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 6:00μμ - 8:00μμΣτον Πολυχώρο «Χυτήριο», Ιερά Οδός 44, Γκάζι Στη Συζήτηση θα συμμετέχει η Φυλή των Φίλων, δάσκαλοι, γονείς, και η εκπομπή «η Φυλή των Φίλων» με τον Κώστα Αρβανίτη.Η εκπαιδευτική κοινότητα που θα παραστεί στην εκδήλωση - συζήτηση, προέρχεται, ιδίως, από τα σχολεία:-87ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Κεραμεικού-132ο Δημοτικό Σχολείο Γκράβας-110ο Δημοτικό Σχολείο ΚυψέληςΣτο τέλος της εκδήλωσης, η Φυλή των Φίλων θα προσφέρει στα σχολεία τα σχολικά είδη που πρόσφεραν οι πολίτες, με σκοπό να ενθαρρύνουν και να ενισχύσουν τους μικρούς μαθητές τη νέα χρονιά.