116 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 3 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στο Ναύπλιο (κτ. Παλιάς Βουλής) ενάντια στην «6η Ελληνογερμανική Συνέλευση» και την παρουσία του Γερμανού Υφυπουργού Χανς Γιοακιμ Φούχτελ.
116 ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 3 Νοέμβρη στις 6 μ.μ. στο Ναύπλιο (κτ. Παλιάς Βουλής) ενάντια στην «6η Ελληνογερμανική Συνέλευση» και την παρουσία του Γερμανού Υφυπουργού Χανς Γιοακιμ Φούχτελ.
Από την 1 ως τις 16 Νοεμβρίου 2016 διαρκεί η νέα έκθεση «Φθινοπωρινές αναζητήσεις» με έργα καταξιωμένων δημιουργών στον Πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού του καταστήματος γεύσεων Δεληολάνης, Συγγρού 100, έναντι Ε.Μ.Σ.Τ.(πρώην ΦΙΞ).
Μια περίεργη υπόθεση εγκλεισμού σε ψυχιατρείο διαδραματίστηκε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με πρωταγωνίστρια τη νεαρή ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Κλεμμένα Όνειρα» του MEGA
Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ είναι σε ισχύ μέχρι το πρωί της Τρίτης. Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα χτυπήσει η κακοκαιρία. Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Δευτέρα
Ο οδηγός αυτοκινήτου χτύπησε ένα κοριτσάκι 2,5 ετών και πάτησε γκάζι. Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση του παιδιού...
Τρία έργα που αφορούν στην ασφάλεια και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και κυρίως των ΑμεΑ καθώς και την προστασία ενός νευραλγικής σημασίας πνεύμονα του Λεκανοπεδίου, του Υμηττού, συνολικού προϋπολογισμού 1.171.811 ευρώ, δρομολόγησε το Περιφερειακό Συμβούλιο.
To ντοκιμαντέρ της Δάφνης Ματζιαράκη «4.1 Miles», με θέμα το προσφυγικό, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα ταινίες απ' όλον τον κόσμο που θα διεκδικήσουν φέτος μια θέση στην τελική πεντάδα των υποψηφιοτήτων για το Όσκαρ Καλύτερου Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ.
Χτες δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η σχετική απόφαση του ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με την οποία νέος σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ορίστηκε ο Βασίλης Κατσικιώτης και αναπληρωτής ο Eric Henri Paul Tourret.
Η Άννα Βίσση μοιράστηκε τα δυσάρεστα νέα της απώλειας του σκύλου της με τους διαδικτυακούς της φίλους στέλνοντας κι ένα μήνυμα.
H φετινή συμμετοχή στο <<πάμε σινεμά>> του 5ου γυμνασίου Ηλιούπολης(περυσινοί τελειόφοιτοι).
Τι ακριβώς γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου και γιατί; Ποιος είναι ο λόγος που όλα τα κράτη της Ευρώπης γιορτάζουν την απελευθέρωσή τους, ενώ εμείς μονάχα την έναρξη του πολέμου; Είναι αυτό μια εθνική ιδιαιτερότητα, ένας αναχρονισμός ή μήπως μια ιστορική ανορθογραφία που θα πρέπει με κάποιον τρόπο να διορθωθεί;
Βροχές και καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, στα δυτικά, κεντρικά και νότια.
Το ασημένιο βραβείο κέρδισε ο Δήμος Αγ. Δημητρίου στο διαγωνισμό Βest City Awards, στην ενότητα Liveable City και συγκεκριμένα στην κατηγορία Αστική Ανάπλαση, για το έργο των Δημοτικών Λαχανόκηπων.
Εμείς που υπογράφουμε το παρακάτω κείμενο, εκλεγμένοι σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας , καλούμε τους δημοκρατικούς πολίτες , τους πολιτικούς και τους κοινωνικούς φορείς , συλλογικότητες και οργανώσεις...
Σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη με τα ογκώδη αντικείμενα, επιθυμώ να καταθέσω κάποιες σκέψεις προς πάσα κατεύθυνση.
Ξεχασμένα κοντέινερ με χιλιάδες είδη ιματισμού βρέθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας
Συγκεκριμένα, στις 04.00 οι δείκτες θα πρέπει να μετακινηθούν και να δείχνουν 03.00.
Με καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ . Ο καιρός χαλάει από το απόγευμα της Πέμπτης
Είναι η περίοδος που στη χώρα μας οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Το παλιό έχει πεθάνει και το νέο προσπαθεί να γεννηθεί. Η Ηλιούπολη στο θολό τούτο τοπίο ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά...
Εντυπωσιακές εικόνες απ' το σχεδόν στοιχειωμένο πρώην Αεροδρόμιο - κι η ιστορία του «Olympic Eagle» του μοναδικού 747 της Ολυμπιακής επί ελληνικού εδάφους
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























