Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 114.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 114.
Είναι γνωστή η είδηση ότι οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων έχει πλέον αλλάξει και οι συνταξιούχοι πληρώνονται με κύριες και επικουρικές συντάξεις και όχι ανά ταμείο.
Οι καταναλωτές μειώνουν ακόμη και την κατανάλωση φαγητού για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.
Αποτελούσε χρόνιο αίτημα των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για πάνω από μια 15ετία η απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών από τις σχολικές μονάδες της πόλης.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 114.
Ο “Μίδας” Λιονέλ Μέσι κατέκτησε ξανά τη «Χρυσή Μπάλα» και διεύρυνε την “κυριαρχία” του στο θεσμό, βάζοντας για 8η φορά το σπουδαίο βραβείο στην απίστευτη τροπαιοθήκη του.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.
Ο μικρός επεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 53.
Ήταν η ερμηνεύτρια του «Θα πάρω φόρα» στη ταινία «Όλα Είναι Δρόμος»
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 46.
Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Γλυφάδα μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Μυστρά 14.
Άλλες 49 συνταγές σας περιμένουν στην ειδική έκδοση του Γαστρονόμου «Σπιτικό ψωμί», την Κυριακή 22/10 με την Καθημερινή.
Σας ενημερώνουμε ότι από τη φετινή χρονιά, ο τρόπος ανανέωσης των συνδρομών έχει αλλάξει.
Ετοιμάστε τα πρώτοι! Αυτά τα πρέτσελ είναι αφράτα, ελαφρώς μαστιχωτά και ιδανικά για πρωινό, για σνακ, για όλες τις ώρες της ημέρας
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 52.
Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων στο δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς όλης της χώρας, ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι του Ομίλου εκφράζοντας την αντίθεση τους στη στρατηγική της Διοίκηση της Τράπεζας που εμμένει στη συρρίκνωση του προσωπικού και του δικτύου καταστημάτων, επιχειρώντας να οδηγήσει στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους, μέσω μιας ακόμη εκβιαστικής «εθελούσιας» εξόδου.
Είναι διάσημο, γιαπωνέζικο, γαλατένιο και έχει την πιο αφράτη και μεταξένια υφή.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος υπέστη ανακοπή, έπειτα από μετάβασή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2025 - IlioupoliGiaOlous.gr