Οι αναρχικοί προχώρησαν στην κατάληψη γυμναστηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ειρήνης Αθηναίας και Πουλχερίας.
Οι αναρχικοί προχώρησαν στην κατάληψη γυμναστηρίου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ειρήνης Αθηναίας και Πουλχερίας.
Ένα σημαντικό Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης αποκτά ο Υμηττός στα όρια του οικιστικού ιστού της Ηλιούπολης δίπλα στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και πάνω από την οδό Μαραθωνομάχων.
Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 επισκέφθηκαν το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης, η Διευθύντρια Απασχόλησης και Κοινωνικής Διακυβέρνησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης, κ. Barbara Kauffmann...
Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή της διοίκησης των τοπικών υποθέσεων από όργανα ανεξάρτητα από την κρατική εξουσία, εισήχθη στη χώρα μας από τη βαυαρική αντιβασιλεία, με το Βασιλικό Διάταγμα της 27ης Δεκεμβρίου του 1833.
Διαδικασία υπαγωγής σε καθεστώς δόσεων ετοιμάζει η κυβέρνηση, για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους με χρέη έως 50.000 ευρώ.
Εντυπωσιακά στοιχεία προκύπτουν για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος. Οι δικαιούχοι που έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα προέρχονται από 172 υπηκοότητες. Ένας στους 10 δικαιούχους είναι αλλοδαπός.
Στις 4/1/1943 ο Ιβανόφ και οι συνεργάτες του Ιωάννης Κοντόπουλος, Δημήτρης Γιαννάτος και Γιάννης Μαλλιόπουλος εκτελέστηκαν στην Καισαριανή.
Ολοκληρώθηκαν οι κληρώσεις της σούπερ φορολοταρίας του Δεκεμβρίου και αναρτήθηκαν στο TAXISnet οι τυχεροί των δέκα συνολικά κληρώσεων που έκαναν το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Πείτε σε όσους εργάζονται σήμερα, ένα Χρόνια Πολλά. Δώστε τους ενα χαμόγελο και μην τους κάνετε την μέρα δύσκολη. Θα προλάβετε να ψωνίσετε όλοι.
Πού να σε κρύψω, γιόκα μου, να μη σε φτάνουν οι κακοί; Σε ποιο νησί του Ωκεανού, σε ποια κορφήν ερημική; Δε θα σε μάθω να μιλάς και τ' άδικο φωνάξεις.
Απάντηση μέσω σχολίων στο facebook στην σελίδα των Συνεργών στην Ηλιούπολη έδωσε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου για το κείμενο που είχαν αναρτήσει και δημοσιεύτηκε και από το site μας.
Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το Δημαρχείο θα παραμείνει ανοιχτό τις επόμενες ημέρες και νύχτες προκειμένου να φιλοξενήσει τις ευπαθείς ομάδες που έχουν ανάγκη να προστατευθούν από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Μετά την επιτυχία που σημείωσε το σχήμα της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης η οποία καταγράφηκε και στον απολογισμό της δημοτικής αρχής στο μέσον της θητείας της, ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος αποφάσισε την περαιτέρω ανανέωση
Άμεση και επικαιροποιημένη ενημέρωση σχετικά με τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής, παρέχει η Περιφέρεια Αττικής
Δεν περιμέναμε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα χρειαζόταν να ξαναπούμε τα κάλαντα. Είχαμε σκοπό να ξαναπιάσουμε το θέμα σε επόμενη περίοδο με κάποια αφορμή που θα μας δινόταν, ενώ το κείμενο που εκδώσαμε θα αποτελούσε ως τότε μια αρχική εισαγωγή.
Κλειστός είναι αυτή τη στιγμή ο σταθμός ΗΣΑΠ της Ομόνοιας πιθανόν λόγω απόπειρας αυτοκτονίας, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για τα φαρμακεία μετά από απόφαση του υπουργείου Υγείας - Πλήρης απελευθέρωση του επαγγέλματος - Θα μπορεί όποιος θέλει να ανοίγει φαρμακείο χωρίς να χρειάζεται να είναι φαρμακοποιός
Σε σφραγισμένη συσκευασία θα διατίθεται το ελαιόλαδο στους χώρους μαζικής εστίασης, από την 1η Ιανουαρίου 2018...
Με ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές να μην προμηθευτούν τα συγκεκριμένα προϊόντα από τις 20 έως τις 25 Δεκεμβρίου - Μην κάνετε καμία αγορά από τα συγκεκριμένα είδη ανεξαρτήτως παρτίδας
Σοκ προκαλούν τα όσα συνέβαιναν τον τελευταίο καιρό στους Αμπελόκηπους. Ένας 25χρονος ο οποίος έμενε στη Νέα Σμύρνη έπαιρνε το αμάξι του, πήγαινε στους Αμπελόκηπους και παρενοχλούσε γυναίκες μόνες κυρίως βραδινές ώρες
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































