• little_bees
  • pasalimani
  • vlachos_apofraxeis
  • raxati
  • paulou_dontia
  • syntrivani
  • ispecs
  • pmtp
  • lampros_odontiatros
  • chrysallida_new
  • kargas
  • venchi
  • dimi_fashion
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • artina bakery
  • 3pigs
  • booze
  • chrisalida
  • skoumis_metaforiki
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • kids_party
  • petshopcorner
  • goudis
  • stamatiou_apofraxeis
  • enso_tatoo
  • jason cafe
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • psinokaimetho
  • moutrakia.kids.tv

Tag: Οι

Την προσοχή των εγκύων εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εφιστούν οι γυναικολόγοι.   Κι αυτό γιατί η προτεραιότητα τους θα πρέπει να είναι η ξεκούραση και η υγεία του εμβρύους τους κι όχι τα? ψώνια και το εορταστικό τραπέζι!   «Είστε έγκυος; Χαμηλώσετε ταχύτητα ενώ όλοι αρχίζουν να επισπεύδουν τις ετοιμασίες για τα τραπέζια, τις συναθροίσεις και τα δώρα.

Στάχτη στα μάτια της τρόικας επιχειρεί να ρίξει η κυβέρνηση με το Σχέδιο Νόμου με τα προαπαιτούμενα που κατέθεσε στη Βουλή.   Ενιαίο μισθολόγιο στο δημόσιο ήδη ισχύει, αφού έχει ψηφιστεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, και αφορά το σύνολο του στενού και ευρύτερου Δημόσιου τομέα και τους ΟΤΑ.

Γράφει η Ελπίδα Μηναδάκη.   Το φιλανθρωπικό σωματείο «Όλοι Μαζί για τη Νέα Σμύρνη» σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (ΙΝΕΠΥ) πραγματοποίησε δωρεάν εξετάσεις για τους Νεοσμυρνιώτες στους χώρους του 7ου δημοτικού σχολείου της πόλης.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: Βοηθήστε μας να διαδοθεί αυτό το μήνυμα, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί! Κάνουμε έκκληση, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».   Στο συγκεκριμένο οικοτροφείο ? που δημιούργησαν οι ίδιοι οι γονείς των ανθρώπων που στεγάζονται εκεί ? βρίσκουν θαλπωρή 52 ΑΜΕΑ συνάνθρωποι μας με σοβαρή νοητική υστέρηση (χαμηλότερη του 30% και με προβλήματα όπως αυτισμός, σύνδρομο down και πολλαπλές αναπηρίες).

Στο  αναλυτικότατο ψήφισμα του έκτακτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ την 1η Δεκέμβρη του 2015  αποτυπώνεται η σκληρή πραγματικότητα που περιήλθε  η Αυτοδιοίκηση.   Πολλά μπορούν να γραφούν για να φωτίσουν επί μέρους καταστάσεις που συνθέτουν τη τραγική πορεία της Αυτοδιοίκησης προς την εξαΰλωσή  της .

  ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ «ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»           Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.

  Στις 18 Δεκέμβρη, παγκόσμια ημέρα πρόσφυγα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ? πορεία στον Βόλο για τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών, από όλες τις κινηματικές συλλογικότητες της πόλης.   Με αφορμή αυτή την πορεία ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με δημοσίευμα του e-thessalia.

Τί κοινό μπορεί να έχουν οι ασήμαντοι βοσκοί με τους σοφούς μάγους; Οι άγγελοι με τα άλογα ζώα;  Τα ουράνια σώματα με την περιφρονημένη σπηλιά;Η μαγική νύχτα των Χριστουγέννων, που όπου νά  ΄ναι πλησιάζει, πέρα από όλα τ΄ άλλα, ήταν μια νύχτα συνάντησης. Συνάντησης όχι μόνον πλασμάτων αυτού του κόσμου, αλλά και πλασμάτων του κόσμου μας με κόσμο άλλο, κόσμο αόρατο για τα μάτια μας, κόσμο πνευματικό.

Δίκτυο δράσης MUSICIS Μουσική & Ποίηση.   Συνομιλία των δύο τεχνών σε χρόνο ενεστώτα Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 Στο Τριανόν   To δι?κτυο δρα?σης Music Is, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο «Μουσική + Ποίηση» προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης μουσικής και ποιητικής δημιουργίας.

Την 1η Δεκέμβρη 2015 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ  μετά το τέλος των εργασιών της εκδόθηκε το εξής ψήφισμα:    Ψήφισμα Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης Κ.Ε.

Την προσοχή των γονιών για τις λοιμώξεις του Χειμώνα οι οποίες μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες για την υγεία αλλά ακόμη και για την ζωή των παιδιώνεφιστούν οι Ωτορινολαρυγγολόγοι!   «Οι συχνές αλλαγές του καιρού και οι μεταπτώσεις της θερμοκρασίας ευνοούν, κατά την διάρκεια του Χειμώνα, την ανάπτυξη λοιμώξεων του αναπνευστικού (στόματος, λάρυγγα, πνευμόνων) οι οποίες ΔΕΝ είναι πάντοτε αθώες»αναφέρει ο διαπρεπής Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Μηνάς Ν. Αρτόπουλος, υπεύθυνος του Τμήματος Χειρουργικής Τραχήλου-Θυρεοειδούς της ΩΡΛ κλινικής του «ΜΗΤΕΡΑ» και προσθέτει.

Στο ξεκίνημα της διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου το 2009, ο Θεόδωρος Πάγκαλος επιχείρησε να καταγράψει τους οργανισμούς και τους φορείς του Δημοσίου προκειμένου αφενός να υπάρχει μια σαφής «εικόνα» ?πόσοι είναι, ποιο είναι το αντικείμενό τους, πόσους υπάλληλους απασχολούν? και αφετέρου να καταργηθούν όσοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης.   Το εγχείρημα κατέληξε σε αποτυχία, ουδέποτε υπήρξε συνολική καταγραφή τους, και το θέμα έκλεισε με το «κλείσιμο» περίπου 70 οργανισμών.