Tag: Τα

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)", διανεμήθηκαν είδη πρώτης ανάγκης σε πάνω από 1000 συμπολίτες μας.

Ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών θεωρείται μια από τις «κόκκινες» περιοχές, ωστόσο, πέντε από τους Δήμους που υπάγονται σε αυτόν ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν τόσο μεγάλο ιικό φορτίο και δίνουν διευκρινίσεις για όσα ισχύουν.

Φρένο στις συζητήσεις για άνοιγμα των χιονοδρομικών ή ακόμα και της εστίασης έβαλε ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Δεν λέμε, εμπιστευόμαστε την κυβέρνηση, αλλά μερικές αποριούλες τις έχουμε. Πώς γίνεται το ιικό φορτίο στην Αττική να έχει αυξηθεί τις δύο τελευταίες εβδομάδες 45% και τα κρούσματα να μειώνονται; Θα πρόκειται, προφανώς, για θαύμα!

Διανύοντας το 2021, θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλές απόψεις και ερμηνείες για την νοηματοδότηση και τον χαρακτήρα της Επανάστασης του 1821. Ωστόσο βαρύνουσα σημασία έχουν οι θέσεις όσων συμμετέχουν στην Επιτροπή 2021, γιατί έχουν επίσημο και θεσμικό χαρακτήρα, όπως ο κος Roderick Beaton, εξέχον και ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής της κας Γιάννας Αγγελοπούλου

Πρέπει άμεσα να αναληφθεί πρωτοβουλία από τον Δήμο Ηλιούπολης, τον ΣΠΑΥ και το Δασαρχείο ώστε να προλάβουμε τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη μας.

Ο Πειρασμός του Αγίου Αντωνίου είναι συχνά επαναλαμβανόμενο θέμα στην τέχνη και στη λογοτεχνία, που αναφέρεται στον υπερφυσικό πειρασμό που σύμφωνα με αναφορές αντιμετώπισε ο Αντώνιος ο Μέγας κατά την διάρκεια της προσωρινής διαμονής του στην έρημο της Αιγύπτου.

Ο Κωνσταντίνος Δημόπουλος, συνήγορος υπεράσπισης των δύο ανήλικων που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό στο μετρό μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά προκλήθηκαν από τον σταθμάρχη.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες της προολυμπιακής ομάδας του ταεκβοντό, οι οποίοι σε λίγους μήνες από σήμερα, θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επισκέφθηκαν στο κλειστό του Κρόνου, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία τους, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκος Θωμαΐδης και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΤ αλλά και αρχηγός της ελληνικής αποστολής για το Τόκιο, Μιχάλης Φυσεντζίδης.