Ένας χρόνος πέρασε από την επανεκλογή του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και το γιορτάζει..
Ένας χρόνος πέρασε από την επανεκλογή του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου και το γιορτάζει..
Περπατώντας στην πόλη, μήνες τώρα-δεν θυμάμαι εάν αυτό συμβαίνει μετά το 1ο μνημόνιο, κάθε μέρα της εβδομάδας κάθε ώρα του εικοσιτετραώρου παρατηρώ τα ρολόγια της πόλης να έχουν σταματήσει στη 12η ώρα κυριολεκτικά. 12 τα μεσάνυχτα για την καθαριότητα στο Δήμο αφού και οι υπάλληλοι από 600+ την περίοδο του Αναγνώστου έφτασαν σήμερα επί Βαλασόπουλου στους 200+ συνέπεια των μνημονιακών πολιτικών που στήριξαν οι Δήμαρχοι υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας με το πρόσχημα ότι πωλούσαν διάφορα προϊόντα και με τη χρήση αγγελιών σε διαδικτυακές σελίδες εξαπατούσαν υποψήφιους πελάτες, τους οποίους λήστευαν κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης. Συνελήφθησαν στις 11-6-2015 το πρωί, τέσσερις (4) ημεδαποί ΡΟΜΑ, μέλη της σπείρας, τρεις άνδρες ηλικίας 20, 25 και 32 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 28 ετών, ενώ αναζητούνται και άλλοι άγνωστοι συνεργοί τους.
Από αύριο Δευτέρα 15 Ιουνίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του μηχανογραφικού δελτίου, την οποία οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων θα μπορούν να επισκέπτονται ώστε να επεξεργαστούν τις επιλογές τους. Η υποβολή του μηχανογραφικού θα ξεκινήσει μόλις ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου.
Με την συμπλήρωση του έκτου έτους λειτουργίας του, το Μουσείο Ακρόπολης ξεκινά μια σειρά εκθέσεων με έργα από την ελληνική περιφέρεια έτσι ώστε σπουδαία αρχαιολογικά..
Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε Ε.Δ.
Έναντι αμοιβής, ο 77χρονος προσέγγιζε παιδιά για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Ελεύθερος λόγω ?ηλικίας ο 77χρονος που ασελγούσε στα δύο ανήλικα έναντι αμοιβής, στο Δασύλλιο της Πάτρας .
Του Τ. Αλεξανδρόπουλου Θα μας τρελάνουν? Ενώ δεν θέλουν τη Μ.
Φέτος, ανοίγοντας την πόρτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης μας, με έκπληξη θα διαπιστώσουμε ότι «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη?»! Παιδιά και έφηβοι καλούνται να ανακαλύψουν μέσα από διαδραστικές εκδηλώσεις και συμμετοχικά εργαστήρια τους ποικίλους ρόλους που μπορεί να έχει μία βιβλιοθήκη. Μπορεί να γίνει κρυψώνα θησαυρών? ή μηχανή του χρόνου? ή μουσείο? ή πειρατικό καράβι? ή ατελιέ ενός διάσημου ζωγράφου? ή εργαστήρι πεταλούδων? ή ομάδα παλαιοντολόγων.
ΔΕΥΤΕΡΑ 15 & ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ Συναυλία ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, ξεκινάει με συγκίνηση και ανυπομονησία μια νέα πανελλαδική περιοδεία, αρχής γενομένης από μια διπλή συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στην Αθήνα.
Το πρώτο εξάμηνο του 2015 η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης, διέθεσε σε 100 δημότες που έκαναν αίτηση, σκάφες ογκωδών αντικειμένων και μπαζών. Κατανοώντας την αδυναμία αρκετών να ενοικιάσουν οι ίδιοι ειδικές σκάφες για την εναπόθεση υλικών ανακαίνισης, η δημοτική αρχή τις εξασφαλίζει δωρεάν με ένα τηλεφώνημα στο 15377 με στόχο να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα εναπόθεσή τους σε κοινόχρηστους χώρους που σταδιακά μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης καθώς τις περισσότερες φορές δεν ειδοποιείται ο Δήμος για την περισυλλογή αλλά και όταν ειδοποιείται έχουν ήδη μετατραπεί οι εστίες εναπόθεσης σε χαβούζες.
Το μεγάλο ζητούμενο της κατάρτισης των στελεχών των δημόσιων οργανισμών έτσι ώστε να εξασφαλίζονται καλύτερες και αποτελεσματικότερες λειτουργίες, έρχεται να ικανοποιήσει, η Προγραμματική Σύμβαση Συνεργασίας με το τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά που ενέκρινε το Δ.Σ.
Β? Φάση-Ημιτελική του Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ (γενν. 2002) «2015» 19 έως 21 Ιουν 2015.
Σήμερα, 12 Ιουνίου είναι Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας! Ως Παγκόσμια Ημέρα καθιερώθηκε από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασία. Στόχος της είναι η καταπολέμηση της παιδικής εργασίας, καθώς και της παράνομης διακίνησης παιδιών.
Αυτό το μήνα το περιοδικό ΜΕΤΡΟ κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 19 Ιουνίου με το cd "Πήραμε τα βουνά - Αντάρτικα εν έτει 2015". Συμμετέχουν κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής όπως οι Ελένη Βιτάλη, Στάθης Δρογώσης, Κώστας Θωμαΐδης, Κίτρινα Ποδήλατα, Στέλιος Μαγαλιός, Αφροδίτη Μάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Μπάμπης Στόκας.
Από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκαν δύο (2) εγκληματικές οργανώσεις, τα μέλη των οποίων εκβίαζαν συστηματικά ιδιοκτήτες καταστημάτων με το πρόσχημα της παροχής «προστασίας». Μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 10 και 11-6-2015 στην Αττική, την Κορινθία, την Αχαΐα και τη νήσο Γαύδο Κρήτης, συνολικά δέκα (10) άτομα.
Πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας, κήρυξε για την Τρίτη 16 Ιουνίου η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































