Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Γίγαντες με μύδια και αχιβάδες στον φούρνο'' 14 Ιανουαρίου 2024 Η τελειότητα σε ένα ταψί: γίγαντες με μύδια, αχιβάδες και κρόκο Κοζάνης, φουρνιστοί και μελωμένοι! Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα H συνταγή της ημέρας: ''Φασολάδα με μαυρομάτικα, δεντρολίβανο και ξύσμα πορτοκαλιού'' 14 Οκτωβρίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 114. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Χάντρες με αμάραθα'' 28 Ιουλίου 2023 Ένα μελωμένο λαδερό με χάντρες και πατάτες. Τη διαφορά κάνει η γενναία ποσότητα μάραθου που δίνει επιπλέον φρεσκάδα και νοστιμιά στο πιάτο. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Φασολάδα με λαχανικά'' 12 Απριλίου 2023 Μια διαφορετική φασολάδα από τη κλασική, ο συνδυασμός των καρυδιών με τα φασόλια και τα λαχανικά είναι που τη κάνουν να ξεχωρίζει. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Γίγαντες στον φούρνο από το Άγιο Όρος'' 06 Απριλίου 2023 Ολόγλυκα φασόλια γίγαντες, που στο τέλος του ψησίματος πρέπει να μείνουν μόνο με το λάδι τους. Διαβάστε Περισσότερα
Άρτος και Θεάματα Η συνταγή της ημέρας: ''Φασόλια μπαρμπούνια με καυκαλήθρες και μυρωδικά'' 20 Μαρτίου 2023 Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 180. Διαβάστε Περισσότερα