Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων γιορτάζει φέτος τα τριάντα του χρόνια και παρουσιάζει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:00 μ.μ.
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων γιορτάζει φέτος τα τριάντα του χρόνια και παρουσιάζει το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:00 μ.μ.
Το «Χωριό Παραγωγών» του Δήμου Βύρωνα ανοίγει ξανά τις πύλες του την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου N. Χαρδαλιάς: «Συνεχίζουμε με συνέπεια και σκληρή δουλειά τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης με γνώμονα τον πολίτη» Ξεκινάει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η δεύτερη περίοδος λειτουργίας του «Χωριού Παραγωγών», της επιτυχημένης πρωτοβουλίας που υλοποιεί ο Δήμος Βύρωνα, με στόχο να σταθεί αρωγός προς τους καταναλωτές στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, μέσω της απευθείας διάθεσης από τους παραγωγούς ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, σε ανταγωνιστικές τιμές και χωρίς μεσάζοντες.
Ψ Η Φ Ι Σ Μ ΑΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 05/09/2013Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης στη συνεδρίαση του την Πέμπτη 5-9-2013 μετά από συζήτηση που έγινε με θέμα τις απολύσεις μέσω διαθεσιμότητας εργαζομένων του Δήμου μας, 22 σχολικών φυλάκων, αποφάσισε ομόφωνα και ζητά :Την ανάκληση της διαθεσιμότητας (απολύσεων) των εργαζομένων και την επιστροφή τους στην δουλειά χωρίς καμία αλλαγή στα μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματά τους. Την υιοθέτηση της παρούσας πρότασης από την ΚΕΔΕ και την διεκδίκηση από την κυβέρνηση νομοθετικής ρύθμισης.
Δεκτή από το Διοικητικό Εφετείο έγινε σήμερα η αίτηση αναστολής της διαπιστωτικής πράξης του νόμου 4127/13 «Έγκριση της επικαιροποίησης του Μεσοπροθέσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» που κατέθεσαν εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ουσιαστικά, με τη συγκεκριμένη απόφαση αναστέλλεται για εύλογο χρονικό διάστημα η εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας, καθώς το Διοικητικό Εφετείο αναγνώρισε ότι το μέτρο εφαρμόστηκε χωρίς να αξιολογηθούν τα διοικητικά και τεχνικά προσόντα των δημοσίων υπαλλήλων.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 11η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδας που στην πόλη μας συνδιοργανώνεται από το Δήμο Αγ. Δημητρίου και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αγ.
Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στις Φθινοπωρινές γιορτές 2013, σας καλεί αύριο Τετάρτη 11.09, στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη σε μία μουσική εκδήλωση με ώρα έναρξης 20.
Αγαπητέ μας Δήμαρχε, δεν μας τα λες καλά. Ετοίμασες Κοινωνικό Παντοπωλείο (αναφέρομαι στο πρώτο), και μας "έπεισες" ότι είναι φτηνό για να πηγαίνουμε εκεί να ψωνίζουμε, γιατί τα χρήματα μας πηγαίνουν σε κοινωνικό έργο, όπως λέτε.
Γράφει ο Δήμος Χλωπτσιούδης Το σχολικό έτος άρχισε.
Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής ΕξόδουΤο σωματείο γονέων κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρίες «Ο ΕΡΜΗΣ» (Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρίες) στο πλαίσιο της Πράξης: «Ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοήθειας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου», του Ε.Π.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ(τσάντες, τετράδια, μολύβια κ.λπ.
Ως αποτέλεσμα της αποφασιστικής στάσης της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας, οι κληρονόμοι Νάστου που διεκδικούν επί δεκαετίες δημόσια γη, οδηγούνται, μετά από αλλεπάλληλες δικαστικές επιτυχίες κατά την τελευταία τριετία, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με βαρύτατες κατηγορίες για 19 κακουργηματικές πράξεις.Εν όψει του δικαστηρίου, που θα γίνει στις 23/9/13, η Δημοτική Αρχή συγκαλεί Διαδημοτικό Συμβούλιο των όμορων Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, στις 12/9/13, ώρα 19.
Σε ελεύθερο χώρο στάθμευσης περίπου 150 αυτοκινήτων διαμορφώθηκε, ύστερα από ενέργειες του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, δημοτικό οικόπεδο που βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό, στο Ελληνικό. Το οικόπεδο βρίσκεται στον αριθμό 9-11 στην 33η οδό.
ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Σεπτέμβριος 2013 Αγαπητές/οι συνδημότισσες/ες, Ο Δήμος Καισαριανής, στο πλαίσιο μιας οργανωμένης προσπάθειας στήριξης των πιο αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, ανέπτυξε μέσα από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με το Δήμο Ζωγράφου ένα κοινό πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.Σε αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνονται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η σίτιση απόρων, ο Κοινωνικός Λαχανόκηπος και άλλες προνοιακές δομές.
Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2013 ξεκινούν και πάλι την λειτουργία τους οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί της πόλης μας.Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που και εφέτος επικρατεί στην χώρα μας ως Διοίκηση των Παιδικών Σταθμών θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη λειτουργιά όλων των Σταθμών του Δήμου μας.
Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Σ.
Μοναστήρι Καισαριανής Ξεκινήστε λοιπόν ένα πρωινό Κυριακής, ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο της Καισαριανής που βγαίνει στη λεωφόρο Κατεχάκη και στην περιφερειακή Υμηττού. Ακολουθήστε απλά τις πινακίδες "προς Ιερά Μονή Καισαριανής".
Όπως κάθε Σεπτέμβρη, έτσι και φέτος, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγ. Δημητρίου διοργανώνει και παρουσιάζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φθινοπώρου, τις γνωστές σε όλους τους δημότες μας ?Φθινοπωρινές Γιορτές στην πόλη?.
Μην τα πετάτε στα σκουπίδια..
Διαβάζουμε στο Διαδίκτυο στην Διαύγεια - Δήμος Γλυφάδας. ΑΔΑ: ΒΛΩ3Ω91-3Ν1ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΔήμος Γλυφάδας.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙΣ, (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































