.
Την «κατάπτυστη» τακτική του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του «zougla.
Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε πάντα το ίδιο πάθος για ενημέρωση, πάντα με τρόπο έγκυρο, έγκαιρο και αντικειμενικό. Η συμβολή σας στην πληροφόρηση των πολιτών είναι πολύ σημαντική, δεδομένου ότι η ιστοσελίδα σας παρέχει τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν στην πόλη τους, στη γειτονιά τους.
Το «πράσινο φως» άναψε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Μετά και απο την τελική σταυροδοσία για τον Δήμο Ηλιούπολης, ας δούμε τα νέα πρόσωπα ( Δημοτικοί Σύμβουλοι) που θα υπάρξουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο στην Ηλιούπολη. ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Πανταζόπουλος Ηλίας (Εκπαιδευτικός) Γιαννόπουλος Θεμιστοκλής (Στέλεχος Αγροτικής Τράπεζας) Κορμά - Γκουτζιάνα Δήμητρα (Πτυχιούχος Νομικής Σχολής) Μπασούρης Μαρίνος (Απόφοιτος Τοπικής Αυτοδιοίκησης) Κούρτης Ανδρέας (Οικονομολόγος) Κουρή Μαρία (Ακτινολόγος) Παναγιώταρης Αναστάσιος (Πολιτικός Μηχανικός) Γρηγορέας Ιωάννης (Γυμναστής) Γεωργίου Δημήτριος (Επιχειρηματίας) ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη πόλη Καλαντίδης Δημήτριος (Καθ.
Σε μια πανηγυρική εκδήλωση που έλαβε χώρα στην Αθήνα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με 16 οργανισμούς από 12 ευρωπαϊκά κράτη υπέγραψαν το καταστατικό ίδρυσης του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού σε μια προσπάθεια να προωθηθεί μια κοινή ευρωπαϊκή στρατηγική κατά του bullying σε όλη την Ευρώπη.
Ημέρα του Πατέρα σήμερα και λέμε Χρόνια πολλά πατέρα σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου.
Με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του Βασίλη Τσιτσάνη, οι ομάδες μουσικής, θεάτρου και χορού του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Αργυρούπολης, παρουσιάζουν ένα "Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη". Μια μουσική παράσταση βασισμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη που αγκάλιασε όλες τις κοινωνικές τάξεις και έκανε το έργο του πανελλαδικά γνωστό.
Μπορεί οι περισσότερες εταιρείες να πληρώνουν αδρά διάσημους αθλητές, ώστε να συμμετέχουν στις διαφημιστικές τους καμπάνιες, όμως δεν γνωρίζουν πως τα πιο τρελά και εντυπωσιακά τρικ μπορούν να εκτελεσθούν από απλούς, καθημερινούς ανθρώπους. .
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής και η Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου Αττικής σας προσκαλούν στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 και ώρα 20:30 στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Πάρκο Ασυρμάτου) στον Άγιο Δημήτριο.
Το κατώφλι του εισαγγελέα Πειραιά πέρασαν λίγο μετά τις 18.30 τα 11 μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, η Διεθνής Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, η Διεθνής Εταιρεία Μετάγγισης Αίματος και η Διεθνής Ομοσπονδία Οργανώσεων Αιμοδοτών αποφάσισαν το 2003 να γιορτάζεται κάθε χρόνο, στις 14 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη.
Μία παράσταση κατά τη διάρκεια της οποίας ,όλοι μας παίρνουμε μέρος και χορεύουμε σε ρυθμούς, Κούβας, Καραϊβικής, Αμερικής, Αιγύπτου, Ισπανίας και Αργεντινής. Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 ώρα 08.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ 13 Ιουνίου 2014 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣΚαταγγέλλουμε το αιματηρό πρωτοφανές επεισόδιο στα κάγκελα του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ της Αγίας Παρασκευής, που προκάλεσε άνδρας της ασφαλείας της ΝΕΡΙΤ, σε βάρος του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Γαβριήλ Κασιμάτη, παρουσία του αστυνομικού φρουρού της ΕΡΤ.Από χθες οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι είχαν οι ίδιοι αφαιρέσει όλα τα πανώ και τις αφίσες, που είχαν αναρτήσει για τη συγκέντρωση της 11 ης Ιουνίου, για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Το Σάββατο 14/6/2014 στις 8 μμ, στον Βλαστό, Τριπόλεως 19, Αργυρούπολη, η σκηνοθέτης Νέλλυ Ψαρρού θα βρίσκεται μαζί μας. Η ιδιωτικοποίηση του νερού είναι ο πιο ορατός και άμεσος κίνδυνος που διατρέχει τη ζωή και την ευημερία μας, ειδικά σε μια συγκυρία όπου όλα τα βασικά αγαθά μπαίνουν στο στόχαστρο της ιδιωτικής κερδοσκοπίας.
Οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης, μας προσκαλούν σε μία «ξενάγηση» στον Βύρωνα και την ιστορία του μέσα από τη δική τους ματιά. «Ο Βύρωνας και η ιστορία του μέσα από τα μάτια των μικρών παιδιών» είναι το θέμα με το οποίο ολοκληρώνεται το επιμορφωτικό πρόγραμμα που διοργανώνει η Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βύρωνα, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των παιδαγωγών.
Πριν από κάμποσα χρόνια, η δημοτική αρχή Ελληνικού, ήρθε σε μετωπική σύγκρουση με ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονταν τον χώρο της παραλίας του Αγίου Κοσμά και με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών από την ευρύτερη περιοχή αφαιρέθηκαν τα κάγκελα που εμπόδιζαν την πρόσβαση προς τις ακτές. Η παραλία του Αγίου Κοσμά αποδόθηκε σε ελεύθερη - δωρεάν χρήση για κολύμβηση και έγινε από τότε ένα εμβληματικό σημείο αναφοράς για χιλιάδες πολίτες από όλη την Αττική.
Η Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Δημητρίου ενημερώνει, ότι με τις διατάξεις του άρθρου 51 του Ν. 4257/2014 (ΦΕΚ 93/14.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr





























