Tag: του

Η υπόθεση της Μαρίας θα έπρεπε να μας προκαλεί για άλλους λόγους. Γράφει ο Αλέξης Κουτρουβέλης, διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου ? ενός απ? τα πιο δύσκολα σχολεία με αμιγώς πληθυσμό Ρομά Eχω μιλήσει στο επεισόδιο των Πρωταγωνιστών ?Ο διωγμός των τσιγγάνων? ως διευθυντής του 12ου Δημοτικου Σχολειου Ασπροπύργου, ένα από τα πιο δύσκολα σχολεια με αμιγώς πληθυσμό Ρομά με τα παιδιά μας να μένουν σε καταυλισμό που μπροστά του το Ζεφύρι φαντάζει Παρίσι.

Με πολύ μεγάλη ευκολία ο πρώην συνήγορος του πολίτη και δήμαρχος Αθηναίων -για λίγους μήνες ακόμα- κ. Γιώργος Καμίνης, απομάκρυνε τέσσερις υπαλλήλους από το Ληξιαρχείο Αθηνών με αφορμή την ιστορία της μικρής Μαρίας.

ΕΘΝΙΚΗ ? ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ?ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ? ΣΧΟΛΕΙΩΝ: ETWINNING 2012-13 ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ? PROJECTS (3) 1.?Think Teen and Join in? : « Σκέψου σαν Έφηβος και Έλα στην ομάδα» Παρουσίαση: .

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου καλούμε τα μέλη μας να παραστούν στην παράδοση τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στην ενορία του Αγίου Χριστόφορου της Άνω Νεάπολης. Τα τρόφιμα θα παραδοθούν σε οικογένειες σε συνεργασία με την τοπική ενορία, προσπαθώντας να ενισχύσουμε το έργο που επιτελείται.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο του Πανελλήνιου Σωματείου των εργαζομένων στα κέντρα πρόληψης. Αμέσως μετά τη συνάντηση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: ?Συναντήθηκα με το προεδρείο του Πανελλήνιου Σωματείου των εργαζομένων στα κέντρα πρόληψης.

  60 δήμαρχοι από την Ελλάδα στη Νυρεμβέργη   Σχεδόν ένας στους πέντε Έλληνες δημάρχους θα δώσει το «παρών» στην 4η ετήσια συνάντηση της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου στη Νυρεμβέργη με θέμα «Η πόλη του μέλλοντος». Με πάνω από 400 συμμετοχές δημοτικών παραγόντων από Ελλάδα και τη Γερμανία η Ελληνογερμανική Συνέλευση τείνει να γίνει μια σημαντική γέφυρα της ελληνογερμανικής συνεργασίας.

Η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε την Τετάρτη την άρση της ασυλίας 6 βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Ευστάθιου Μπούκουρα, Γιώργου Γερμενή, Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Κασιδιάρη και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο). Για άλλη μια φορά, ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για «άθλιες σκευωρίες», «παράνομες διώξεις» και για τη γνωστή «καραμέλα» των «ξένων κέντρων εξουσίας».

Φίλτατοι Εκπαιδευτικοί, Η Ελληνική Κοινωνία συνεχίζει να βιώνει μια πολυδιάστατη κρίση, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Σ? αυτήν την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση ο Δήμος μας λειτουργεί εξαρχής σταθεροποιητικά με πολλές πρωτοβουλίες κοινω-νικού χαρακτήρα, έχοντας βαθιά επίγνωση των ευθυνών του έναντι των δημοτών του και κυρίως των νέων, που χειμάζονται ιδιαίτερα από την ανεργία και την εξαιτίας αυτής οικονομική δυσπραγία, που σε πολλές περιπτώσεις αναστέλλει ή και ματαιώνει τα σχέδιά τους για το μέλλον.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Το Κοινωνικό Φαρμακείο και τα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Δάφνης ? Υμηττού, που εδρεύουν στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 5 και Αβέρωφ στη Δάφνη, θα ήθελαν να ενημερώσουν όλο τον κόσμο για την προσπάθειά τους να μαζέψουν ΦΑΡΜΑΚΑ. Παρακαλούμε την Ενορία και τους Συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθειά μας αυτή, προσφέροντας ΦΑΡΜΑΚΑ, που ίσως να μην χρειάζονται και θα είναι χρήσιμα σε κάποιον συνάνθρωπο.

Πανευρωπαϊκή εκστρατεία ενημέρωσης για την εύρεση της οικογένειας της τετράχρονης που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά. Με αφορμή την εύρεση τετράχρονου ξανθού κοριτσιού σε έρευνα της αστυνομίας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Φαρσάλων Λάρισας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώνει ότι η μικρή κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Λάρισας, θα μείνει σε σπίτι του Οργανισμού.

Τέσσερις ανήλικοι κρατούμενοι στις φυλακές στον Αυλώνα πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και, μάλιστα, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, τους επισκέφτηκε στις φυλακές για να τους απονείμει επαίνους. Παράλληλα, στους κρατουμένους χορηγήθηκε συμβολικά, ως χρηματικό έπαθλο, το ποσό των 500 ευρώ σε κάθε επιτυχόντα.

Η Αντιγόνη Μεταξά (1905-16 Οκτωβρίου 1971) ήταν συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, δημιουργός του πρώτου παιδικού θεάτρου στην Ελλάδα, καθώς και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών, που έμεινε γνωστή ως η "Θεία Λένα". Γεννήθηκε στην Αθήνα και ήταν κόρη του εκπαιδευτικού Γεωργίου Μεταξά.

Δεχόμαστε μια άνευ προηγουμένου επίθεση η οποία θα ενταθεί σύντομα. Η κατάσταση μας είναι τραγική και γίνεται ολοένα τραγικότερη παρά το success story, τις επενδύσεις και τα πρωτογενή πλεονάσματα.