• syntrivani
  • chrysallida_new
  • venchi
  • paulou_dontia
  • lampros_odontiatros
  • anthologio
  • raxati
  • little_bees
  • kargas
  • vlachos_apofraxeis
  • carbonoff
  • george's_jewellery
  • ispecs
  • goudis
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • 3pigs
  • psinokaimetho
  • Iraklis_Tsims
  • stamatiou_apofraxeis
  • artina bakery
  • jason cafe
  • chrisalida
  • kids_party
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • booze
  • anagnostou
  • dimi_fashion
  • petshopcorner
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • moutrakia.kids.tv

Tag: το

Η πλειοψηφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ έκανε κάθε προσπάθεια να απονευρώσει τους αγώνες των εργαζομένων απέναντι στις ανθρωποκτόνες μνημονιακές πολιτικές. Ενώ εδώ και τρεις μήνες αναπτύσσονται ισχυρές κοινωνικές αντιστάσεις από τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ, στα εργοστάσια που κλείνουν, σε χώρους του δημοσίου τομέα και βάζουν τους εργαζόμενους σε τροχιά νέων δυναμικών κινητοποιήσεων με μαζική συμμετοχή στις απεργίες και στις διαδηλώσεις τους.

Μετά από τρία και πλέον χρόνια άκαρπων συζητήσεων και υποσχέσεων, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) , σε συνάντηση που είχε στη Λέσβο με θέμα τον «Καλλικράτη», πήρε την πρωτοβουλία - σε συνεργασία με τα τοπικά συμβούλια και τους τοπικούς φορείς - να κάνει παρέμβαση και να πιέσει προς την κατεύθυνση της διάσπασης του ενός Καλλικράτειου Δήμου σε περισσότερους, για το καλό του νησιού και των κατοίκων του. Ήδη από τα τέλη Αυγούστου κι εν όψει του νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών που πρόκειται να κατατεθεί, η ΟΛΣΑ είχε αποστείλει έγγραφο προς τους συλλόγους μέλη της, ζητώντας τους να υπογράψουν και να της στείλουν συγκεκριμένο πρακτικό το συντομότερο δυνατόν, ώστε να μπορέσει να κινηθεί πιο δυναμικά.

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (πρώην ΙΚΑ) Με αίσθημα ευθύνης, όπως  πράττουμε για κάθε σοβαρό ζήτημα του δήμου, ανακοινώνουμε στους δημότες και κατοίκους, ότι σύμφωνα με κύκλους του ΕΟΠΠΥ, συζητείται το ενδεχόμενο να συγχωνευθούν τα τοπικά πολυϊατρεία του στην Αργυρούπολη (πρώην ΙΚΑ) με εκείνα της Γλυφάδας, όπου θα θέλουν να βρίσκεται τελικά η έδρα τους! Αυτό θα σημαίνει, ότι χιλιάδες  ασφαλισμένοι, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, του δήμου μας, θα αναγκάζονται, καταταλαιπωρούμενοι, να πηγαίνουν στην Γλυφάδα για τις ιατρικές πράξεις τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΔΕΥΤΕΡΑ 23 και ΤΡΙΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013Σε υλοποίηση της απόφασης-πρότασης του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας στις 12 Σεπτεμβρίου 2013, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.

Στο έλεος του? Θεού αν τους τύχει κάποιο πρόβλημα υγείας, βρίσκονται περίπου έξι εκατομμύρια Έλληνες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.

Αγωνιστική παρουσία στην ποινική δίκη για τη Δημόσια Περιουσία 23/9/13 Αγαπητοί συμπολίτες, Όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη μάχη που δίνει ο Δήμος μας και η Δημοτική Αρχή για την κατοχύρωση της δημόσιας περιουσίας στην πόλη μας, ενάντια στην οικογένεια Νάστου που διεκδικεί τεράστιες εκτάσεις δημόσιας γης. Μετά από σειρά δικαστικών επιτυχιών κατά την τελευταία τριετία, ο αγώνας αυτός δικαιώνεται με την παραπομπή των κληρονόμων Νάστου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για 19 κακουργηματικές πράξεις για την υπόθεση αυτή.

Την ισχύ ενός νέου εκλογικού συστήματος από τις μεθεπόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εκτός κι αν ψηφισθεί από τα δύο τρία των βουλευτών του Κοινοβουλίου, αποφάσισαν μεταξύ άλλων οι αιρετοί του β' βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά το σημερινό έκτακτο συνέδριό τους  (20.09.

Η Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας η οποία συνήλθε την Παρασκευή για να αποφασίσει την πορεία της απεργίας των Καθηγητών αποφάσισε τα παρακάτω: "Συνεχίζουμε τον απεργιακό αγώνα διαρκείας με απεργία Δευτέρα -Τρίτη, νέες Συνελεύσεις την Τρίτη και Γενική Συνέλευση Προέδρων ΕΛΜΕ την Τετάρτη. Η πλειονότητα των ΕΛΜΕ είχε ψηφίσει 5νθήμερη απεργία ωστόσο αυτή δεν πέρασε οριακά στη Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ καθώς είχε την πλειοψηφία των ΕΛΜΕ (56 στις 85, δηλαδή 65,9%) αλλά όχι τα 2/3 των ψήφων που απαιτούνται.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και η παρέα του (Ντίνος Σαδίκης-μπαγλαμά, κιθάρα, Τίτος Καργιωτάκης-ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, Στάθης Αραμπατζής-κιθάρα, Χρήστος Χαρμπίλας-κρουστά, ηλεκτρονικά) ανεβαίνουν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», με τις αποσκευές τους γεμάτες τραγούδια, για μία μοναδική συναυλία. Μία αναδρομή στην πορεία του, που ξεκίνησε από τις «Τρύπες» στις αρχές της δεκαετίας του ?80, και καταλήγει στο σήμερα και την τελευταία του δουλειά «Γελαστή Ανηφόρα».

Το φασιστικό φονικό της 17ης Σεπτέμβρη έφερε στο προσκήνιο μια σειρά ζητημάτων που καλλιέργησαν και άνδρωσαν το νεοφασισμό στη χώρα μας. Ένας από τους λόγους που καταγράφηκαν -και παράλληλα προτείνεται ως λύση- είναι η εκπαίδευση.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου ανθρώπου που δολοφονήθηκε σε ενέδρα χρυσαυγιτών. Είναι μπράβοι και τσιράκια των αφεντικών.

H πάταξη της εισφοροδιαφυγής και η εντατικοποίηση των ελέγχων για τον περιορισμό του φαινόμενου πρέπει και επιβάλλεται να αποτελούν στόχους των αρμοδίων ελεγκτικών μηχανισμών.Κανείς εργοδότης δε δικαιούται να απασχολεί ανασφάλιστο εργαζόμενο και κανένα εργοδοτικό επιχείρημα δε δικαιολογεί την αδήλωτη εργασία.

Ανάμεσα στα αυστηρά και συχνά αρνητικά δελτία τύπου που εκδίδουμε συνήθως, δημοσιοποιώντας τη ζοφερή πραγματικότητα τόσων προβλημάτων στον τομέα της υγείας που βιώνουν οι ανασφάλιστοι και αδύναμοι οικονομικά συμπολίτες μας, με στόχο την επίλυσή τους, ερχόμαστε σήμερα να αναδείξουμε το μεγαλείο της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Μετά τις τραγικές, ωστόσο πέρα για πέρα αληθινές ιστορίες που αναδεικνύουμε στους εικοσιένα μήνες λειτουργίας του κοινωνικού ιατρείου, ιστορίες για τις οποίες πολλάκις αναρωτιέται κανείς, πώς είναι δυνατόν να μην έχει παρέμβει εισαγγελέας, ερχόμαστε σήμερα να μεταφέρουμε σε όλο τον κόσμο, μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία.

Η Αυτόνομη Παρέμβαση χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς και διαδηλωτές που έδωσαν βροντερό παρόν στα απεργιακά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα, εκφράζοντας με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την αντίθεσή τους στα καταστροφικά σχέδια της συγκυβέρνησης και της τρόικα. Ο αγώνας διαρκείας, που ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα, ενάντια στη διάλυση των υπηρεσιών που παρέχουν τα κοινωνικά αγαθά την παιδείας της υγείας της πρόνοιας, της ασφάλισης και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, και την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων πρέπει να συνεχιστεί και να κλιμακωθεί.

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες το βράδυ, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, ο ηθοποιός Μιχάλης Γιαννάτος, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο οποίος ήταν γνωστός από ρόλους Τούρκων ή Κωνσταντινουπολιτών ηρώων και ιδιαίτερα συμπαθής στο ελληνικό κοινό, κυρίως μέσα από την παρουσία του σε ταινίες του νεότερου ελληνικού κινηματογράφου. Ο Μιχάλης Γιαννάτος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1941 και το 1965 πήγε στη Δραματική Σχολή του Ντίνου Δημόπουλου.