• carbonoff
  • george's_jewellery
  • chrysallida_new
  • paulou_dontia
  • raxati
  • ispecs
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • anthologio
  • venchi
  • syntrivani
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • skoumis_metaforiki
  • 3pigs
  • kids_party
  • moutrakia.kids.tv
  • petshopcorner
  • enso_tatoo
  • booze
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • psinokaimetho
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis
  • artina bakery
  • chrisalida
  • stamatiou_apofraxeis
  • jason cafe
  • Iraklis_Tsims
  • anagnostou
  • dimi_fashion

Tag: ILIOUPOLIGIAOLOUS.GR

  Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο η απεργιακή κινητοποίηση των διοικητικών υπαλλήλων στο ΕΜΠ και το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου που συζητήθηκε νωρίτερα σήμερα, με την οποία ζητούσε να κηρυχθεί η απεργία παράνομη και καταχρηστική.

Τον κίνδυνο δημιουργίας ολιγοπωλίου στον κλάδο των πρατηρίων καυσίμων, προειδοποιεί με ψήφισμά της η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών. «Ο κλάδος διανύει μια από τις χειρότερες κρίσεις στην ιστορία του», αναφέρεται στο ψήφισμα.

Δεκαοχτώ χρόνια ζωής συμπληρώνει αύριο Σάββατο 9/11/2013 το «Χαμόγελο του Παιδιού».18 Χρόνια δράσης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 18 χρόνια από την ημέρα που ο Ανδρέας έγραψε το ημερολόγιό του.

Υπέρ της επέμβασης των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή τάσσεται με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο ο (εκλεγμένος με τη ΝΔ) δήμαρχος της πόλης Βασίλης Ζορμπάς. Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ.

Προς τον Δήμο Ηλιούπολης Κύριοι, Όπως γνωρίζετε την προηγούμενη εβδομάδα σε αίθουσα διδασκαλίας του 5ου Γυμνασίου Ηλιούπολης υπήρξε αποκόλληση και πτώση ενός μεγάλου αριθμού θερμομονωτικών πλακών Heraklit από την οροφή στο δάπεδο. Από τύχη και μόνον δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός στους μαθητές, μιας και η αίθουσα εκείνη την ώρα ήταν κενή.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή 3 Νοεμβρίου, για μια ακόμη φορά τα γραφεία της δημοτικής κίνησης της ΜΑΡΙΔΑ έγιναν στόχος φασιστών σπάζοντας τα τζάμια της πρόσοψης. Η επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά τα αιματηρά γεγονότα στο Ν.

Στις 31-10-2013 στο 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης, σε μία αίθουσα διδασκαλίας του ισογείου, ολόκληρες πλάκες μονωτικού Heraklit, είχαν αποκολληθεί από την οροφή και είχαν πέσει στο δάπεδο. Το ευτύχημα είναι ότι την στιγμή εκείνη δεν υπήρχαν μαθητές ή καθηγητές στην αίθουσα, άλλως προφανέστατα θα θρηνούσαμε θύματα.

Το δεύτερο κύμα της διαθεσιμότητας από την Υγεία τους δήμους και τα ταμεία Απο τους δήμους τα ασφαλιστικά ταμεία και το χώρο της Υγείας θα προέλθει το δευτερο κύμα της διαθεσιμότητας όπου το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επιδίωκει να πάρει μία μικρή χρονική παράταση για την υλοποίησή του. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, η συνάντηση των εκπροσώπων της τρόικας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκης, ο οποίος έχει υλοποιήσει τη δέσμευση της κυβέρνησης για το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας 12.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ μετά την αποκάλυψη ότι μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής χρησιμοποιούσε για ιδιωτική του χρήση τζιπ εργολάβων προκαλεί και πάλι με μια παραπλανητική ανακοίνωση γεμάτη ψεύδη. Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός επεσήμανε ότι: «Είναι προφανές ότι η ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ προσπαθεί να παραπλανήσει για να κρύψει το γεγονός ότι ηγετικό της στέλεχος χρησιμοποιούσε για ιδιωτική του χρήση τζιπ εργολάβων, εντελώς παράνομα.

Ένα ακόμα έργο πνοής για την πόλη μας, το νέο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου», εγκαινιάζει ο Δήμος Βύρωνα τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, στις 6:30 το απόγευμα.   Το νέο Κλειστό Γυμναστήριο, έρχεται να καλύψει την ανάγκη των κατοίκων της περιοχής για κλειστές αθλητικές υποδομές, καθώς πρόκειται να αποτελέσει χώρο άθλησης τόσο για τη μαθητική κοινότητα όσο και για τους αθλητικούς συλλόγους.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ.

Δεκαμελής αντιπροσωπεία της παγκόσμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης ?Public Services International? (PSI) που εκπροσωπεί 20 εκατομμύρια εργαζόμενους που εργάζονται σε δημόσιες υπηρεσίες 150 χωρών συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Χρήστο Κορτζίδη και τον αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών, Γιάννη Μαραγκό, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στο δημαρχείο. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της οργάνωσης επισκέφθηκαν το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιατρείου και συνομίλησαν με τους εθελοντές αλλά και τους ασθενείς μας.

του Ηλία Σιατούνη.   H όλη φασαρία που είχε προκαλέσει εκείνες τις μέρες η δολοφονία του Παύλου Φύσσα και η λυσσώδεις καταδίωξη της Χρυσής Αυγής, έδωσε την αφορμή στη δικομματική κυβέρνηση να περάσει σωρεία αποφάσεων που πριν θα ήταν δύσκολο να τις συζήτηση καν.