Το βιογραφικό του νέου Υπουργού Οικονομικών.
Το βιογραφικό του νέου Υπουργού Οικονομικών.
Πολιτιστική Ομάδα Ταξιδευτές Φωτογραφικό τριήμερο στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης 13,14 & 15 Ιουνίου. Σας περιμένουμε!!! .
O πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε μέσω της Σοφίας Βούλτεψη (η οποία είναι και η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος) τα ονόματα της νέας κυβέρνησης .
Οι «Παιδο-Ματιές» είναι ένα διμηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό. Στις σελίδες του φιλοξενούνται άρθρα, απόψεις, έρευνες, μελέτες, παρουσιάσεις και ειδήσεις θεμάτων που αφορούν πρωτ? απ΄όλα τα παιδιά μας και κατ? επέκταση και εμάς τους ίδιους.
Φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση των εισπρακτικών εταιρειών και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στο κυνήγι των οφειλετών βάζει το Εφετείο της Αθήνας που επιδίκασε αποζημίωση και καταδίκασε εταιρεία γιατί διέρρευσε απόρρητα προσωπικά στοιχεία δανειολήπτη. Η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση αποτελεί ασπίδα προστασίας για χιλιάδες πολίτες που καταδιώκονται από τις εισπρακτικές εταιρείες και ουσιαστικά τις φέρνει προ των ευθυνών τους.
«ΡΗΤΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ» ΚΑΙ «ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ» ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ! Ένα ζοφερό και επικίνδυνο συνταξιοδοτικό τοπίο, έχει δημιουργηθεί μέσω των ρητών προβλέψεων του πρώτου Μνημονίου καθώς και των ασφαλιστικών νόμων 3863/2014 και 3865/2010. Μάλιστα, το τοπίο αυτό, που ισοδυναμεί μεουσιαστική «εξαφάνιση» των συντάξεων(επικουρικών και κύριων) είναι σχεδιασμένοώστε να υφίσταται τουλάχιστον για τα επόμενα πενήντα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2060! Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το νέο συνταξιοδοτικό μνημονιακό σύστημα προβλέπεται και στο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018 με το νόμο 4263/2014.
Οι ψηφοφόροι της ΝΔ προτίμησαν να στείλουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη (συστάσεις δεν χρειάζονται) αντί τη Χριστίνα Γιαννόπαπα. Και τι με αυτό, θα πείτε? Κι όμως.
Μετά τα περιστέρια, οι άστεγοι.
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.
70 χρόνια απο τη σφαγή στο Δίστομο και όμως υπήρξαν άνθρωποι που ψήφισαν Χρυσή Αυγή εκεί..
Η Παγκόσμια Ημέρα των Ωκεανών, την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014, αποκτά ξεχωριστό νόημα φέτος για την Ελλάδα. Οι ακτές μας απειλούνται από χτίσιμο, κλείσιμο και νομιμοποίηση αυθαίρετων κατασκευών από το εγκληματικό νομοσχέδιο «Οριοθέτηση, διαχείριση, και προστασία αιγιαλού και παραλίας» του Υπουργείου Οικονομικών.
του Φραγκίσκου Κουτεντάκη Πριν από δύο μήνες η κυβέρνηση πανηγύριζε την περίφημη έξοδο στις αγορές, παρουσιάζοντάς την, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως το τέλος της κρίσης: Αφού είμαστε στις αγορές, δεν χρειαζόμαστε άλλα πακέτα διάσωσης, βγαίνουμε από το Μνημόνιο κι έρχεται η ανάπτυξη. Φυσικά το όλο παραμύθι ήταν γεμάτο ανακρίβειες: Πρώτα απ' όλα η χώρα δανείστηκε με επιτόκιο ελάχιστα χαμηλότερο από εκείνο που δανειζόταν λίγο πριν μπει στο Μνημόνιο, όταν είχε αρκετά μικρότερο λόγο χρέους προς ΑΕΠ.
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Ικαρία, για το διαφημιστικό σποτ που παρουσιάζει τους Ικαριώτες "κοιμήσηδες" και νωθρούς. Διερμηνεύοντας τα αισθήματα αγανάκτησης της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας για το προσβλητικό και απαξιωτικό για την Ικαρία και τους πολίτες της .
Η Πρόεδρος και το Δ.
Δελτίο τύπου εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δ. Βύρωνα για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου για το σχολικό έτος 2014-2015.
Η 12χρονη μαθήτρια Αναστασία δεν ησύχασε ούτε στη ζωή της ούτε στο θάνατό της Η Αναστασία Σταροκόλτσεβα δεν θα κηδευτεί. Πέθανε την Τρίτη, την ώρα των σχολικών εκδηλώσεων, επειδή η μητέρα της, Κοσμάν Ολένα Νικολάου, δεν είχε αρκετά χρήματα για να αγοράσει τα ακριβά φάρμακα για την αντιεπιληπτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθεί το κορίτσι.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































