Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, με το μήνυμά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία εκφράζει, με το μήνυμά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος προς τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων.
Δυνατότητα εγγραφής όλων των παιδιών που πληρούν τις προϋποθέσεις στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, ζητεί η ΚΕΔΕ και καλεί την κυβέρνηση να αυξήσει περαιτέρω την χρηματοδότηση, η οποία φέτος ήδη είναι μεγαλύτερη κατά 17 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι.
Αφιέρωμα «50 χρόνια Δημόσια Τηλεόραση, 50 χρόνια συμβολή στον Πολιτισμό»
Ο Δάκης, η Ελπίδα , ο Πασχάλης, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο Τζορντανέλλι, ο Robert Williams, και η Κατερίνα Αδαμαντίδου, θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων,
«Είσαι γεννημένος να πετύχεις. Απλά πίστεψέ το!»…Με αυτό το σλόγκαν, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ λανσάρουν τη νέα διαφημιστική τους καμπάνια που στοχεύει να ταράξει τα εκπαιδευτικά… «νερά», και όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει!
Πόσο η πολιτεία και η κοινωνία είναι ικανοποιημένες όταν οι υποψήφιοι εισάγονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με βαθμούς λίγο πάνω από τον απόλυτο... πάτο;
της Δρ. Αλεξάνδρας Γωγούση. Πενία τέχνας κατεργάζεται! Και για να γίνω πιο σαφής, τώρα που η Ελλάδα ασφυκτιά υπό το βάρος του οικονομικού κλοιού, η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων θα ήταν η πρόσφορη λύση.
Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης διοργανώνει προγράμματα εκμάθησης τάμπλετ με λειτουργικό σύστημα Android και laptop με λειτουργικό σύστημα Windows 10.
Πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται την Παρασκευή στην Κρήτη καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινες ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο.
Οι εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στις συνθήκες υγιεινής στον καταυλισμό του πρ. Αεροδρομίου στο Ελληνικό, αποτελούν ντροπή για την Ελληνική κοινωνία.
Από την Δευτέρα 29 Αυγούστου, θα αρχίσουν να αναρτώνται στο TAXIS τα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος θα καταβληθεί σε πέντε δόσεις.
Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2016 - 2017, η ΕΕΤΑΑ δίνει οδηγίες για την εγγραφή των παιδιών των ωφελούμενων γονέων που θα λάβουν το voucher
Πατούλης: «Η Ρένα Δούρου είναι εκτεθειμένη πολιτικά»
Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά καθώς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, αλλά και καλή φοιτητική σταδιοδρομία, στους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, για την αρωγή που προσέφεραν στα παιδιά.
Η είδηση του θανάτου της Angelina Jolie συγκλονίζει από νωρίς το πρωί το διαδίκτυο. Ιστοσελίδες διεθνούς εμβέλειας, ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανακυκλώνουν και διαδίδουν το τραγικό τέλος της χολυγουντιανής σταρ.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr




























