Tag: gr

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα στην καριέρα του Θοδωρή Ιακωβίδη, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής, εμφανώς συγκινημένος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την άρση βαρών μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στη διοργάνωση.

Σχεδόν στη μέση έχει κοπεί η χώρα λόγω της διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στο ρεύμα προς Πάτρα, για όσα οχήματα κατευθύνονται προς Αθήνα.

Ο καύσωνας έχει ρημάξει τα πάντα και ήδη όλοι βιώνουμε μια δυσάρεστη κατάσταση με την παραμονή στους εξωτερικούς χώρους για πολλή ώρα να είναι σχεδόν αδύνατη.

Ο 24χρονος Γιαννιώτης κωπηλάτης έγραψε ιστορία, καθώς χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στο Τόκιο, ενώ έγινε και ο πρώτος Έλληνας κωπηλάτης που κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.