• chrysallida_new
  • paulou_dontia
  • vlachos_apofraxeis
  • kargas
  • lampros_odontiatros
  • raxati
  • anthologio
  • venchi
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • syntrivani
  • ispecs
  • goudis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • chrisalida
  • Iraklis_Tsims
  • stamatiou_apofraxeis
  • dimi_fashion
  • enso_tatoo
  • booze
  • moutrakia.kids.tv
  • skoumis_metaforiki
  • anagnostou
  • jason cafe
  • kids_party
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • artina bakery
  • 3pigs

Tag: ioupoli

  Η Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς που με την ψήφο τους στις εκλογές της 5-11-2014 προχώρησαν στη μεγάλη ανατροπή, φέρνοντας τις δυνάμεις των ΣΥΝΕΚ στην πρώτη θέση (25,5%) και εκλέγοντας παντού, σε όλη την επικράτεια, αιρετούς εκπροσώπους του κλάδου από τα ψηφοδέλτιά της.   Στις εκλογές αυτές, που άλλαξαν ριζικά το χάρτη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, έχουμε ταυτόχρονα και αύξηση του ποσοστού και των άλλων δυνάμεων της συνδικαλιστικής αριστεράς, ενώ σημαντική είναι η μείωση των δυνάμεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού (ΠΑΣΚ/ΠΕΚ και ΔΑΚΕ), που μέχρι πρότινος με την κυριαρχία τους στα υπηρεσιακά συμβούλια είχαν μετατρέψει την εκπροσώπησή τους στο θεσμό σε ρουσφετολογικό, παραγοντίστικο μηχανισμό και εξάρτημα της διοίκησης.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΚΟΥΚΛΑΣ και ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ στο CINEPOLISκάθε Κυριακή για όλο το Νοέμβρη με διαφορετική παράσταση   Στα πλαίσια του Φεστιβαλ, αυτή την Κυριακή θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το παραμύθι του Εμμ.Ροίδη " Η Μηλιά " από την κουκλοθεατρική ομάδα Παραμυθοχώρα Κιβωτός Μύθων.

Στην αρχή μιας νέας περιόδου, που σηματοδοτεί η ενισχυμένη και σε πολλούς δήμους και Περιφέρειες καταλυτική παρουσία των δυνάμεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς της Ελλάδας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο το παράδειγμα τηςπρωτοποριακής παρέμβασης της ισπανικής Ενωμένης Αριστεράς στην Αυτοδιοίκηση.   του Τάσου Ταστάνη   Παρέμβαση που θεμελιώθηκε με πολυετείς αγώνες διεκδίκησης μαζί με τα κινήματα πόλης και μετουσιώθηκε σε επιτυχημένο αποτέλεσμα πολιτικής δράσης και διαχείρισης των προβλημάτων, με επίκεντρο την υπεράσπιση του κοινωνικού και δημόσιου συμφέροντος, των δικαιωμάτων των πολιτών καιτων δημοκρατικών θεσμών.

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι μαθητές έχουν κάθε δικαίωμα να αγωνίζονται και να κινητοποιούνται για καθετί που αφορά τη μόρφωση τους και τη ζωή τους. Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες μαθητές που αποφάσισαν συλλογικά και οργανωμένα, να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στη μόρφωση και τη γνώση, το δικαίωμά τους στη ζωή.

  Το ότι δεν θα πληρωθούν, όσοι προσελήφθησαν σε Δήμους, μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και Κοινωφελών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, αποκάλυψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, κατά τη διάρκεια πολιτικού talk show, στο star, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Προέδρου των Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου και Μέλους της Γ.Σ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής του 32ου Μαραθωνίου Αθηνών την Κυριακή ανακοίνωσε η Τροχαία, από τις 9 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα, στη διαδρομή: Λ. Μαραθώνος ? Μαραθωνοδρόμων ? Τύμβος Μαραθώνα ? Μαραθωνοδρόμων ? Λ.

Υπέρ της νομιμότητας του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Ελληνικού με πλειοδότη την εταιρεία Lamda του ομίλου Λάτση, αποφάσισε τελικά το 6ο Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δεκτή την αίτηση του ΤΑΙΠΕΔ και ανακάλεσε την απόφαση του Ζ΄ Κλιμακίου, το οποίο είχε παγώσει στις αρχές Σεπτεμβρίου τη διαδικασία. Το 6ο τμήμα συνεδρίασε υπό την προεδρία της Σωτηρίας Ντούνη και αποφάσισε πως η επένδυση θα προχωρήσει κρίνοντας νόμιμο το διαγωνισμό και κάνοντας δεκτά τα επιχειρήματα του ΤΑΙΠΕΔ.

Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Ηλιούπολης   Από την Πρόεδρο της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Μαρκουλάκη λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με την ανανέωση Απόφασης Έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων για το έργο: Υφιστάμενη γραμμή μεταφοράς 150kV ΚΥΤ Αργυρούπολης - ΚΥΤ Παλλήνης.