.
H επιβεβαίωση της πληροφορίας μας που πρώτοι φέραμε στην επιφάνεια δεν άργησε να έρθει και αυτή την φορά από το στόμα του κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος δήλωσε στον ALPHA Radio 98,9 σήμερα 24 -10-2013.
Ημέρα πολιτικής αντίστασης στο μνημονιακό καθεστώςΑπεργία αντίστασης στις διαθεσιμότητες-απολύσειςΑπεργία αντίστασης και κοινής δράσης μαζί με τα 2 εκατομμύρια ανέργωνΑπεργία για το 1 εκατομμύριο συναδέλφων που δεν έχουν περίθαλψηΓια τις 500.000 οικογένειες που δεν έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημαΗμέρα κινητοποίησης των νέων ανθρώπων που μεταναστεύουν Η απεργία στις 6 Νοέμβρη να γίνει υπόθεση όλων των εργαζομένων, των ανέργων, των απολυμένων, των νέων και παρά τις δικαιολογημένες επιφυλάξεις-αντιρρήσεις που υπάρχουν απέναντι στη πλειοψηφία της ηγεσίας του συνδικαλιστικού κινήματος, μπορούμε να την μετατρέψουμε με τη συμμετοχή μας σε απεργία πολιτικής αντίστασης στο μνημονιακό καθεστώς.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ Πριν ένα περίπου χρόνο η ΠΟΕ ΟΤΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κατήγγελλε τους Δημάρχους ( 12 των αριθμό) που είχαν συναντηθεί με τον Φούχτελ, πληρεξούσιο υπουργό της Γερμανικής Καγκελαρίας στην Ελλάδα.
Ειδικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο προσφέρει το Μουσείο Ακρόπολης, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Το Μουσείο θα παραμένει ανοιχτό ως τις 8 το βράδυ, προσφέροντας στους επισκέπτες του 10 παρουσιάσεις για ενήλικες, με θέμα «Οι άλλοι θεοί της Ακρόπολης» και 8 εργαστήρια για παιδιά ηλικίας 8-12 ετών, με θέμα «Μύθοι σε εικόνες».
Αγαπητοί Γονείς, Μαθητές, Εκπαιδευτικοί,Πέρασαν 73 χρόνια από τότε που το ΟΧΙ ενός μικρού λαού άλλαξε τον ρουν της Ιστορίας σε όλη την Ευρώπη.Ένα μάθημα υπερηφάνειας, ανεξαρτησίας και δημοκρατίας δόθηκε από μια χούφτα ανθρώπων, στην πιο αποκρουστική έκφραση φανατισμού και μισαλλοδοξίας που έχει γνωρίσει η Ανθρωπότητα, τον Φασισμό και τον Ναζισμό.
(Μια πρόταση του Πανελλήνιου Παρατηρητηρίου των Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών προς όλους τους Δήμους της χώρας) Το «Σύμφωνο Συνεργασίας» του Πανελλήνιου Παρατηρητηρίου των Οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών με πολλούς Δήμους της χώρας αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Με συνεργασία και κοινές προσπάθειες ιδρύονται κοινωνικοί συνεταιρισμοί, οίκοι αλληλεγγύης, κοινωνικά σούπερ μάρκετ και κοινωνικά αγροκτήματα, φροντιστήρια και ιατρεία.
Πάνω από 4 μήνες έχουν περάσει από το βράδυ της 11ης Ιουνίου, που η συγκυβέρνηση επέβαλλε το μαύρο και το κλείσιμο του διακόπτη στην ΕΡΤ. Αμέσως πάνω από 2500 χιλιάδες εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους βρέθηκαν στο δρόμο.
Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή για τέσσερις ώρες, από το πρωί έως το μεσημέρι σε επιλεγμένα και κεντρικά σημεία των Δήμων Αμαρουσίου, Αλίμου, Ηρακλείου, Παπάγου - Χολαργού, Ηλιούπολης, Νέας Σμύρνης, Νίκαιας ? Αγ. Ι.
Είναι να αρχίζεις να βρίζεις, να αρχίσεις να θεωρείς τον εαυτό σου όντως υπόδουλο..
Πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού: Πετάνε στο δρόμο και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος! Η κυβέρνηση συνεχίζει απτόητη την εκκαθάριση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά προκειμένου να διευκολύνει το δρομολογημένο ξεπούλημα τους. Μετά τις εξώσεις από τις εγκαταστάσεις τους και τα εξωφρενικά και παράνομα πρόστιμα σε βάρος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων (Ποντίων, Κρητών, ναυταθλητικούς κλπ), πετάει έξω από το Ελληνικό και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ), μια από τις κορυφαίες της χώρας.
Η 24η Οκτωβρίου έχει ορισθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ως Ημέρα και την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Ημέρα αφιερωμένη στις ακτές της Μεσογείου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ακτές της Μεσογείου είναι η μόλυνση των νερών, ο κίνδυνος εξαφάνισης ειδών από την πανίδα και την χλωρίδα, η υπεραλίευση και η δραματική αστικοποίηση του παράκτιου περιβάλλοντος.
Η υπόθεση της Μαρίας θα έπρεπε να μας προκαλεί για άλλους λόγους. Γράφει ο Αλέξης Κουτρουβέλης, διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου ? ενός απ? τα πιο δύσκολα σχολεία με αμιγώς πληθυσμό Ρομά Eχω μιλήσει στο επεισόδιο των Πρωταγωνιστών ?Ο διωγμός των τσιγγάνων? ως διευθυντής του 12ου Δημοτικου Σχολειου Ασπροπύργου, ένα από τα πιο δύσκολα σχολεια με αμιγώς πληθυσμό Ρομά με τα παιδιά μας να μένουν σε καταυλισμό που μπροστά του το Ζεφύρι φαντάζει Παρίσι.
4ος γύρος του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και στους σημερινούς αγώνες είχαμε 3 στους 3 αποκλεισμούς για τις ομάδες της Ηλιούπολης. Συγκεκριμένα ο Γ.
Οι Ετήσιες Εκθέσεις του 2012-2013 και 2014 για την εκπαίδευση εστιάζουν το ερευνητικό τους ενδιαφέρον στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας σε βάθος δωδεκαετίας (2001-2012). Η παρούσα έκθεση (2012-2013) αποτελεί το Α? Μέρος της συνολικής μελέτης και επικεντρώνεται στο ευρωπαϊκό και διεθνές πλαίσιο αναφοράς της ελληνικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αυτή αποτυπώνεται στις ευρωπαϊκές και διεθνείς βάσεις δεδομένων για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ η έκθεση του 2014 θα περιλαμβάνει το Β? Μέρος της μελέτης, που θα επικεντρώνεται και θα αναλύει την ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση (ανά πεδίο/τομέα και επίπεδο σπουδών, ίδρυμα, σχολή και τμήμα) σύμφωνα με την στατιστική αποτύπωση της ΕΛΣΤΑΤ για την αντίστοιχη χρονική περίοδο.
Με πολύ μεγάλη ευκολία ο πρώην συνήγορος του πολίτη και δήμαρχος Αθηναίων -για λίγους μήνες ακόμα- κ. Γιώργος Καμίνης, απομάκρυνε τέσσερις υπαλλήλους από το Ληξιαρχείο Αθηνών με αφορμή την ιστορία της μικρής Μαρίας.
ΕΘΝΙΚΗ ? ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ?ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ? ΣΧΟΛΕΙΩΝ: ETWINNING 2012-13 ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ? PROJECTS (3) 1.?Think Teen and Join in? : « Σκέψου σαν Έφηβος και Έλα στην ομάδα» Παρουσίαση: .
Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου καλούμε τα μέλη μας να παραστούν στην παράδοση τροφίμων που θα πραγματοποιηθεί στην ενορία του Αγίου Χριστόφορου της Άνω Νεάπολης. Τα τρόφιμα θα παραδοθούν σε οικογένειες σε συνεργασία με την τοπική ενορία, προσπαθώντας να ενισχύσουμε το έργο που επιτελείται.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr






























