Tag: www.

Σήμερα συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε την αυτεπάγγελτη αποστρατεία του αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη, Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ) και την επιλογή του Αντιπτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίασε, σήμερα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με αντικείμενο τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για την κατάσταση που επικρατεί, την Πέμπτη, στους βασικούς άξονες του οδικού δικτύου στην Αττική ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία.

Δεν άντεξε το βάρος από το χιόνι το στέγαστρο ενός βενζινάδικου, επί της οδού Φορμίωνος, στον Βύρωνα και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα από το πρωί της Πέμπτης (27.01.2022) να έχει κλείσει ο δρόμος.

Στις 6:00 π.μ. αναμένεται να ξεκινήσουν τα δρομολόγια των Λεωφορείων και Τρόλεϊ την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού.

Οι κάτοικοι του Δήμου Ηλιούπολης, που χρειάζονται «Βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης» για την εργασία τους, εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης και του παγετού στην πόλη μας από τις 24 Ιανουαρίου 2022 και για όσο διαρκεί αυτή η κατάσταση...

Επιστροφή σε μια σχετική κανονικότητα από αύριο Πέμπτη μετά την κακοκαιρία Ελπίδα. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, για την Περιφέρεια Αττικής και την Κρήτη ισχύουν τα εξής

Με τηλεκπαίδευση θα γίνουν αύριο Πέμπτη τα μαθήματα στις πληγείσες περιοχές. Το ίδιο θα ισχύσει και την Παρασκευή, όπου η λειτουργία των σχολικών μονάδων ανασταλεί μετά από αποφάσεις Δήμων και Περιφερειών.

Παρά το γεγονός ότι το σύνθημα «είμαστε σε πλήρη ετοιμότητας» κατέκλεισε το διαδίκτυο πριν να ξεσπάσει η μεγάλη κακοκαιρία «Ελπίς», εκ του αποτελέσματος οι δήμοι κρίθηκαν ανεπαρκείς ως προς την δυνατότητα να την αντιμετωπίσουν.

Αν και η κακοκαιρία ήταν αναμενόμενη – εδώ και ημέρες είχαν κάνει την πρόβλεψη οι μετεωρολόγοι – και παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, της Περιφέρειας και των δημοτικών αρχών, ότι όλα είναι έτοιμα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, παρακολουθήσαμε για ακόμη μία φορά το ίδιο έργο