Ό,τι παίζει στα σινεμά από 26 Ιουλίου 2018
Ό,τι παίζει στα σινεμά από 26 Ιουλίου 2018
Τα κορίτσια της εθνικής ομάδας πόλο έχουν μπροστά τους μια πολύ μεγάλη πρόκληση...
Η πρόληψη είναι πολύ πιο σημαντική από την εκ των υστέρων αποκατάσταση
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Χαραυγιακού κο Φύτρο.
Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ΄τα σπίτια τους, τριγυρίζουν εκεί, μπλέκονται στα φουστάνια της μητέρας τους
Και δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια μέχρι το Σάββατο για όλα τα ΙΧ, και αποζημιώσεις για την αποκατάσταση… κήπων (ή περιβάλλοντος χώρου όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά) και φορολογικές εκπτώσεις στις επιχειρήσεις για να δωρίσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του δημοσίου και φορολογικές παρατάσεις έως τον Οκτώβριο
Μέσα στο θρήνο και τη μακάβρια οσμή της καμένης σάρκας η κυβέρνηση προσπαθεί με πρωτοφανή θρασύτητα, αναισθησία και απανθρωπιά να βγάλει από πάνω της κάθε ευθύνη για το έγκλημά της στην Αν Αττική.
Όχι δεν ζούμε στο μεσαίωνα που για τα πάντα έφταιγε κάποια θεική δύναμη. Κάποιοι άνθρωποι της εκκλησίας προσπαθούν να μας πείσουν όμως για αυτό.
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει αυτή την ώρα τα βόρεια προάστια της Αττικής.
Tο Δ.Σ. του συλλόγου μας, θέλοντας να εκφράσει τα συλλυπητήρια του και την αλληλεγγύη του στους πυροπαθείς, προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης
ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ
Ο Δήμος Ηλιούπολης προκήρυξε τους διαγωνισμούς για δύο πολύ σημαντικές ομάδες έργων που θα συνεισφέρουν σημαντικά στην αναβάθμιση των υποδομών της πόλης μας
Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: "Την Δευτέρα 30 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας της ΔΙΑΝΑ...
Για να ξεκινήσουμε από τα μείζονα και να μην ξοδεύουμε τα λόγια μας άδικα, αυτό το συγκεκριμένο κράτος δεν διορθώνεται. Ξεχερσώνεται. Γκρεμίζεται. Εκ θεμελίων. Γιατί είναι δομημένο αυθαίρετα, για να εξυπηρετεί πελάτες και όχι πολίτες.
Από ότι φαίνεται εισακουστήκαμε και ο ΟΑΣΑ αναγνώρισε το τραγικό λάθος του που παραλίγο να αφήσει ολόκληρη την Άνω Ηλιούπολη χωρίς συγκοινωνιακή κάλυψη.
Πριν καν η τέφρα γίνει το σώμα των κεκαυμένων άρχισε η παρέλαση των κλισέ. Ακραία καιρικά φαινόμενα, ασύμμετρα, σεβασμός στους νεκρούς (κανέναν σεβασμό από μας δεν θέλουν οι νεκροί όταν τους καίμε).
Απροσδόκητα μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δημάρχου να προσφερθούν είδη πρώτης ανάγκης στους κατοίκους που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Στο θέμα της εκκένωσης των περιοχών που επλήγησαν από τις θανατηφόρες καταστροφικές πυρκαγιές επικεντρώνεται όπως φαίνεται προς στιγμή το ενδιαφέρoν των ευθυνών για τους θανάτους περίπου 100 συμπολιτών μας.
Ο κ. Βασίλης με το μαγαζί του στην Πλατεία Καλογήρων, είχε προσφέρει στους επισκέπτες - φίλους του την δυνατότητα να γευτούν τις μοναδικές γεύσεις απο παραδοσιακό πατσά ο οποίος διαλέγεται, κόβεται (ή ψιλοκόβεται) ετοιμάζεται και σερβίρεται μπροστά τους αχνιστός.
Ανάγκη από «χέρια», δηλαδή εθελοντές, και όχι από άλλα τρόφιμα έχουν οι περιοχές που επλήγησαν από τις φονικές φωτιές τα τελευταία 24ωρα δήλωσε ο δήμαρχος Πικερμίου - Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr
































