Ενημέρωση από ΕΥΔΑΠ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ - 27 & 28.07.2019 - Πάτρα
Στον τελικό των 800m το Χρυσό ο αθλητής του Γ.Σ.Ηλιούπολης
Ενημέρωση από Πυροσβεστική Υπηρεσία
Μέσα στο κατακαλόκαιρο έφυγε ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας πραγματικός αγωνιστής.. Τα υπόλοιπα, λίγα αν όχι ελάχιστα για να γνωρίσει κανείς ποιος υπήρξε πραγματικά ο Τάσος Καραμπίνας, μπορούν να διαβαστούν στους αποχαιρετισμούς εκείνων που αναγνώρισαν την συμβολή του στο σκληρό ανθρώπινο γίγνεσθαι.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανκζού ολοκληρώθηκε την Κυριακή (28/7), με μία ακόμα σπουδαία διάκριση, αυτή τη φορά από τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος συμμετείχε στον τελικό των 50μ ύπτιο, όπου κατέλαβε την 8η θέση, σημειώνοντας, παράλληλα, Πανελλήνιο ρεκόρ.
Στα δυτικά και τα βόρεια τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βορειοδυτικά, με βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Εκκενώθηκε πριν από λίγο ο σταθμός του Μετρό της Δάφνης μετά από τηλεφώνημα για βόμβα.
Ενημέρωση από ΕΥΔΑΠ
Αξεπέραστο εμπόδιο αποδείχθηκε το Μαυροβούνιο για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων, που έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ενημέρωση από Γραμμή Ζωής
Το 105ο πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου Ανδρών και το 83ο Γυναικών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιουλίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.
Συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ στην Πάτρα.
Οι Αρχές ερευνούν τα αίτια του περιστατικού
Στις ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία Δήμων και Περιφερειών κατέληξε ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τον κύκλο επαφών με εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες.
Το δεύτερο μετάλλιο της κατέκτησε η χώρα μας στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας με την ομάδα κοριτσιών 100Χ200Χ300Χ400.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, με απώτερο σκοπό να ξεφύγει από τα όρια των γραμμών του γηπέδου, ο ΓΣ.Ηλιούπολης σχεδιάζει νέες ιδέες διαρκούς προγράμματος εθελοντισμού
Η 27χρονη από την Αυστραλία επέστρεφε στο ξενοδοχείο όπου έμενε με μια φίλη της. Ξαφνικά δέχθηκαν επίθεση από έναν άγνωστο που πήρε από την μια το κινητό. Την έριξε στο έδαφος και την βίασε όταν αρνήθηκε να δεχθεί να συνευρεθούν σεξουαλικά!
Εκατόν σαράντα εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από πνιγμό στην Ελλάδα από την αρχή του τρέχοντος έτους μέχρι και τις 24 Ιουλίου, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι
Copyrights © 2026 - IlioupoliGiaOlous.gr































