Tag: Ελληνικό

Πιστή για ακόμη μια χρονιά στο ραντεβού της, η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού - Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί σε ένα ακόμη Κινηματογραφικό Αφιέρωμα με Είσοδο Ελεύθερη για το κοινό.

To ολοκληρωμένο σχέδιό του για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στους 11 δήμους - μέλη του ΣΠΑΥ ο νεοκλεγείς πρόεδρός του Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Διαβάζοντας την ανάρτηση σας ''Όλα στο φως, οι δημότες πρέπει να τα ξέρουν όλα''- Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 παρατήρησα στην παράγραφο 9, για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος & του προϋπολογισμού 2020 του δήμου, ότι αναφέρεστε στις προκλητικές δαπάνες του δήμου για την κατασκευή τριών αναρριχητικών πιστών, ενώ προέχουν ουσιαστικότερες δαπάνες για τους δημότες.

Αντιπροσωπεία της παράταξής μας από τους Χρήστο Κορτζίδη, Τάκη Κοροβέση, Άρη Σούγελα και Νίκο Σούγελα, επισκέφθηκε πρόσφατα το χώρο και συνομίλησε με τους εργαζόμενους. Η εικόνα του σταθμού είναι αυτή που φαίνεται στις φωτογραφίες που επισυνάπτουμε.

Αναμένονται έντονα καιρικά που ενδέχεται να προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα, από το απόγευμα της Κυριακής 24/11 έως τις πρώτες πρωινές ώρες (02:00 πμ κορύφωση) της Δευτέρας, σύμφωνα με την ΕΜΥ και την ΓΓΠΠ.

Οι χώροι περιέρχονται στην κυριότητα των δήμων αμέσως μετά τη διανομή του ακινήτου μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του επενδυτή, δηλαδή μέχρι το τέλος του έτους και όχι σε αόριστο μελλοντικό χρόνο.

Ενώ έχει μεσολαβήσει η 2016/21-3-2018 τελεσίδικη και αμετάκλητη αθωωτική για τον Χρήστο Κορτζίδη, απόφαση του Εφετείου Αθηνών, που κρίνει οτι δεν υπάρχει η αντικειμενική υπόσταση των αδικημάτων για τα οποία κατηγορήθηκε για την υπόθεση του Λούνα Παρκ.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα τεχνικά κλιμάκια των δύο πλευρών θα συναντηθούν προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 5 Οκτώβρη οι δραστηριότητες στα πλαίσια του 5ου Πολιτικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ στα Νότια που διοργάνωσαν οι αντικαπιταλιστικές κινήσεις Μαχόμενη Ηλιούπολη, Αριστερή Πρωτοβουλία Γλυφάδας και Εκτός Πλάνου Ελληνικού Αργυρούπολης

Ο αγώνας δρόμου έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ και συγκεκριμένα για την θεμελίωση της νέας Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης “ΑΡΙΑΔΝΗ” για ενήλικες με εγκεφαλική παράλυση.

Με το διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης ώστε να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με την λήψη αποφάσεων που αφορούν την επένδυση στο Ελληνικό.

Σύμφωνα μe τo ant1news.gr, το κορίτσι τραυματίστηκε στο χέρι και το στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, προτού επιστρέψει στο σπίτι της.