Tag: ΖΥΜΗ

Αφράτες και γεμιστές με φρέσκια μυζήθρα, οι παραδοσιακές ανεβατές πίτες είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά εδέσματα της Κρήτης.

Χατσαπούρι, μια παραδοσιακή Γεωργιανή συνταγή που θυμίζει κασερόψωμο, με αφράτη, τραγανή και χρυσαφένια ζύμη, ότι πρέπει και για πρωινό.

Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας της εγκατάστασης παραγωγής προϊόντων ζύμης (πίτσες, τυρόπιτες, σφολιατοειδή, κλπ) και ειδών ζαχαροπλαστικής με βάση το γάλα «ΠΡΕΣΤΟ ΑΒΕΕ» προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).