Άρτος και Θεάματα


Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Η κυρίαρχη όψη της Σελήνης στο μεγαλύτερο μέρος της Τετάρτης είναι η αντίθεση της από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία του μυαλού όταν έχουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις κι αυτό που βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να έχουμε το βλέμμα μας στον στόχο χωρίς να παρασυρόμαστε από τους γύρω μας.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και οι διαθέσεις μας είναι πιο σκοτεινές και μελαγχολικές, όμως το τρίγωνό της με τον Κρόνο μας βοηθά να βρούμε και λύσεις σε τρέχοντα ζητήματα μας

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς με ποικίλα αποτελέσματα όπως καταλαβαίνετε.

Η συνταγή της ημέρας: ''Μουσακάς με κοτόπουλο, μελιτζάνες και κασέρι''

Ένας διαφορετικός μουσακάς με φιλέτο κοτόπουλου, ώριμες ντοματούλες και κασέρι Ξάνθης, ζουμερός και απολαυστικός – ό,τι πρέπει για τα κυριακάτικα τραπέζια του καλοκαιριού.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Σήμερα υπάρχουν οι ευκαιρίες εκείνες για όμορφα τηλεφωνήματα, ωραίες ειδήσεις, ξαφνικές προτάσεις και συναντήσεις έκπληξη … Σε ποια ζώδια το τηλέφωνό τους θα πάρει «φωτιά»; Σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Πέντε ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια είχε η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση στην ιστορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, οπότε έπρεπε, αργά ή γρήγορα, να κατακτηθεί και κάποιο χρυσό

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Στην 5η θέση οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου στο τεχνικό ντουέτο

Το ελληνικό ολυμπιακό ντουέτο (θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού) εκτέλεσε το πρόγραμμά του την Παρασκευή (14/6) με θέμα “Χαρταετοί”, σε μουσική υπόκρουση “Χαρταετοί και Χασαποσέρβικο” του Μίκη Θεοδωράκη...

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη θα βρίσκεται και τις δυο μέρες στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζοντας μια σειρά όψεων που ευνοούν την εξωστρέφεια μας, τις επαφές, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, μολονότι η τάση θα είναι να κρύψουμε τις εσωτερικές μας αγωνίες και τα άγχη. Το τρίγωνο Σελήνης-Δία το Σάββατο είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για τις σχέσεις μας, τις επαφές μας, τις εξόδους και τη διασκέδαση

My Style Rocks: Βασίλισσα του στιλ η Νικολίνα Νικολούζου – ''Μεγάλη νίκη για τα queer άτομα''

Η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η Νικολίνα Νικολούζου, η Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και η Casablanca ήταν οι πέντε φιναλίστ του My Style Rocks που διεκδίκησαν τον τίτλο της «Βασίλισσας του στιλ» και το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο. Σήμερα όμως η κυρίαρχη όψη είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους. Είναι μια πολύ δυνατή στιγμή λοιπόν για όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού για να σχεδιάσουν και να οργανώσουν την καθημερινότητα τους, να θέσουν νέους στόχους, να εκφράσουν με αυτοπεποίθηση τις ιδέες και τις απόψεις τους.